Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

sâmbătă, 21 august 2010

FRANTA: de la “Cocosul galic” la “Cocosatul galic”

Franta, primul experiment masonic de anvergura, care si-a ales ca simbol al afirmarii batosenia “Cocosului” cu pretentia de a anunta noii zori, isi da seama ca a ajuns sa semene cu un caine batran cu dintii si ghearele tocite si incepe sa mimeze, dorind a lasa inca impresia ca este un super-cocos.
Din pacate pentru ea, creditul de imagine i-a expirat si adevarul o lasa in pielea goala: un batran “Cocosat” cu fandoseli de mare senior.
Dupa ce a esuat in internationalizarea proiectului de unificare de nationalitati si rase diferite intr-un monobloc al unei singure cetatenii, sub suzeranitatea unei limbi unice, simte ca i-au secat energiile si se cramponeaza in apararea unui model national, rupt de realitatile geopolitice ale configurarii unei noi Europe si se trezeste aplicand masuri de sorginte fascista.
Caci ce altceva inseamna sa deportezi populatii de tigani pe motiv ca acestea vin din Romania sau Bulgaria? Adica cetateni europeni, care detin acte de identitate valabile, se trezesc alungati cu forta catre tarile de origine, unii cu interdictia de a mai circula liber prin Franta.
Va vine sa credeti, sau vi se pare o inventie de prost gust a unor defaimatori ai democratiei europene?
Si ce va urma? Sa presupunem ca unii vor refuza sa se supuna acetor dispozitii aberante. Ce se va intampla cu ei? Se vor infiinta lagare unde vor fi izolati?
Se pare ca deocamdata tarile de origine sunt considerate de catre Franta ca niste lagare in aer liber unde poate deporta ea pe cine doreste, facand pe stapanul de sclavi.
Franto, Romania nu este un lagar al tau, ci a tara importanta in configuratia europeana si fandoselile tale de batran stapan de sclavi te dezonoreaza si iti transforma blazonul din “Cocos galic” in “Cocosatul galic”al Europei.
Sau aceasta actiune face parte din planul josnic urmarit de masonii de sorginte franceza, manuiti de papusari odiosi, de a separa Romania in diverse districte care sa se supuna mai docil planurilor lor elucubrante?
Nu am uitat inca de lista celor peste 100 de romani propusa de doua dintre personalitatile franceze, Roland Dumas si Jaques Chaban-Delmas, provenite din randurile Serviciilor Secrete, lista bagata pe esofag (n-are gat) lui Petre Roman in decembrie 1989, multi dintre ei aflandu-se si astazi in pozitii importante din care siluiesc cu dusmanie poporul roman.
Orice ar fi, avem datoria de a lua pozitie si a taia din fasa capetele noii hidre ce pare a se ridica. Suntem o natie puternica si cu un ascutit simt al dreptatii care, la nevoie, poate taia mai adanc decat orice sabie.
Nu ne mai puneti la incercare, caci va spun un secret: rabdarea noastra s-a cam terminat!

Niciun comentariu: