Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

duminică, 10 octombrie 2010

DOCTORE, VINO REPEDE. OCULTA MONDIALA IN CALDURI!

Tot mai multi reprezentanti ai ocultei mondiale au inceput sa vorbeasca liber, convinsi fiind ca pot face deja orice doresc si ca, oricum, oamenii nu mai conteaza si nu mai au decat pretul pe care l-il fixeaza ei, cei ce de fapt sunt niste ratati care s-au defulat in societati secrete, unde isi demonstreaza infantilitatea atat prin manifestatii costumate, purtand diverse sorturi si steaguri si simboluri ridicole, cat si prin pretentii orgolioase, cum ca ei pot dispune asupra destinului intregii omeniri. Nematurizati emotional si intelectual, par niste copii mari care inca mai au nevoie de o mama care sa-i duca de mana, fiindca altfel ei nu stiu incotro sa mearga si ce au de facut, revarsandu-si rautatea fara vreun discernamant.
Nu doresc sa insist asupra ridicolului situatiei, dar doreasc sa punctez ca in ultimele doua secole oculta chiar a reusit sa se infiltreze si, in unele locuri, chiar sa se substituie conducatorilor patrioti ai statelor nationale. Si cu cat infiltrarea lor ia amploare, cu atat starea omenirii devine din ce in ce mai rea iar viata tot mai greu suportabila, in consonanta cu valoarea umana redusa a acestor papitoi ce se autointituleaza “venerabili”. Poate ca ei, unii fata de altii par asa, dar demonetizeza acest cuvant cu conotatii morale profunde.
Acest discurs mi-a fost inspirat de luarea la cunostinta despre comentariile unora dintre masoni care au inceput sa se comporte precum stapanii lumii, nemaiavand nicio rezerva sau vreo jena fata de restul oamenilor, pe care pur si simplu ineptiile debitate.ii oripileaza.
Voi continua comentariile dupa ce voi arata ce spune un ocult local, avocatul Remus Borza, intervievat de Q Magazine, prilejuit de pregatirea alegerilor din 6 noiembrie 2010 pentru funcţia de Mare Maestru al Marii Loji din Romania (citez din articolul România, considerată un stat masonic):

"În planul percepţiei publice, Masoneria este un fel de ONG cu multiple activităţi esoterice, filantropice şi culturale. Ceea ce s-a uitat şi nici noi nu ne-am ostenit să reamintim este că România este un stat eminamente masonic. Unirea Principatelor de la 1859, ca de altminteri şi Marea Unire de la 1918 sunt opere esenţialmente masonice. Masoneria Română, de la înfiinţarea primei Loji în 1734 la Galaţi şi până în 1937, când s-a autosuspendat, s-a manifestat plenar ca un modelator şi moderator social. Aceasta este menirea masoneriei, cu atât mai mult în zilele noastre, când România se confruntă cu o criză economică, socială, politică şi în primul rând morală. România este într-o dramatică criză de identitate. Şi-a pierdut reperele şi valorile.
Această lipsă de implicare a masoneriei, de activism public este condamnabilă. Masoneria reprezintă cărămida de temelie a României moderne. Masoneria nu s-a născut în 1993, atunci doar s-au reaprins luminile după 56 de ani de dictatură: Carol al II-lea, Antonescu, Ghe. Gheorghiu-Dej, Ceauşescu", spune Borza. El adaugă că Masoneria română nu este un partid, un sindicat sau club de socializare, ci înseamnă mediul academic, universitar, bancar, financiar, politic, cultural, sportiv şi chiar confesional, oameni de o probitate morală şi profesională desăvârşită, personalităţi de primă mărime ale vieţii publice, care reprezintă peste două treimi din cei 8.000 de membri.
De aceea, consideră Remus Borza, Masoneria trebuie să-şi asume un activism social, o implicare în problemele societăţii româneşti. "După modelul Clubului de la Roma, va trebui să constituim grupuri de lucru interdisciplinare pe o anumită tematică sau domeniu, care să elaboreze studii de impact, analize exhaustive, proiecte, să propună spre dezbatere publică politici de dezvoltare sectorială, direcţii, priorităţi şi programe naţionale", explică Borza. Totuşi, el apreciază că Masoneria nu este pregătită să îşi asume acum acest rol istoric, deoarece este "prea puţin cunoscută şi înţeleasă".

Acest nebleznic sustine ca Romania este un stat eminamente masonic, fiind creat de oculta. Ei bine, Romania poate ca astazi este un stat condus de masoni (starea tarii si decadenta societatii sunt o buna dovada). Dar acestia nu au avut vreun rol benefic in formarea statului national al romanilor.
Dimpotriva, masoneria a avut roluri nefaste in momentele istorice vitale pentru poporul roman: 1859, 1877, 1918, 1930, 1944, 1989. Practic , acestia pur si simplu s-au opus planurilor patriotilor romani si au incercat itotdeauna sa slabeasca Romania, fiindca de distrus, pana acum, nu au putut.
Ceea ce ii mana pe ei sunt planuri obscure, cu conotatii de tradare si genocid, dupa cum prea bine simtim pe propria noastra piele.
Si pentru a va demonstra ca nu sunt nici exagerat si nici tendetios, va voi face cunoscut ceea ce a debitat recent un alt ratacit contemporan. Va avertizez ca va veti cutremura de afimatiile cinice ale acestuia, care nu este nimeni altcineva decat Bill Gates.

Citez din articolul Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE” :

“(NaturalNews) Într-o prezentare recentă în cadrul conferinţelor TED, miliardarul Microsoft, Bill Gates, care a donat recent milioane de dolari pentru eforturi de creare a noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi de efectele acestora asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă pentru urmărirea emisiilor de CO2 după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = Populaţia (oamenii)
S = Servicii per persoană
E = Energie consumată per persoană
C = CO2 pentru fiecare unitate de energie

Apoi el adaugă că pentru a reduce CO2 la zero, „probabil că una dintre cifrele de mai sus va trebui să se apropie destul de mult de zero”.
Apoi, Bill Gates începe să descrie felul în care primul număr – P (de la Populaţie) – ar putea fi redus. El spune:
„Lumea din prezent are o populaţie de 6,8 miliarde de oameni… aceasta se apropie de aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă bună cu vaccinurile, serviciile de sănătate, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce cifra aceasta cu 10 sau 15 procente.”

Puteţi urmări singuri înregistrarea aici: http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A

Reducerea populaţiei globului prin vaccinuri
Această afirmaţie a lui Bill Gates a fost făcută fără nicio ezitare, stângăcie sau altceva care să indice că ar putea fi o greşeală. Pare că a fost o parte deliberată, calculată, a unei prezentări bine închegate şi coerente.
Deci ce înseamnă atunci când Bill Gates spune „dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri… am putea scădea [populaţia globului] cu 10 sau 15 procente”?
Este clar, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sunt o metodă a reducerii populaţiei. La fel şi “serviciile de sănătate,” pe care majoritatea cititorilor NaturalNews le cunosc ca fiind parte mai degrabă dintr-un sistem al „serviicilor de îmbolnăvire” care de fapt mai mult dăunează sănătăţii oamenilor decât să îi ajute.
Probabil că acesta este şi întregul scop. Având în vedere faptul că tehnologia vaccinurilor aproape că nu ajută pe nimeni din punct de vedere ştiinţific (http://www.naturalnews.com/029641_v…), ridică întrebarea: cu ce scop sunt vaccinurile atât de mult împise în faţă?
Bill Gates pare să spună că unul dintre scopurile principale [ale vaccinurilor – n.tr.] este acela de a reduce populaţia globală ca un mecanism prin care putem reduce emisiile de CO2. Încă o dată, uitaţi-vă la videoclip pentru a-l auzi cu propriile dvs. urechi: http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A…”

Ca s-a intrecut orice limita, nu mai este niciun secret: realitatea cotidiana pe care o traim dovedeste aceasta stare cu varf si indesat. Dar ca noi, oamenii am devenit niste pioni in jocuri scelerate este cu atat mai grav, cu cat acesti indivizi de joasa speta au inceput sa le propage fara nicio reticenta, iar cei vizati nu iau nicio pozitie. Sa se fi ajuns oare la saturatia vizata de multele planuri josnice ale acelorasi nemernici prin care se vizeaza crearea de crize generale, una dupa alta (daca va fi nevoie si un nou razboi mondial), care sa consume rezistenta atat fizica, dar si spirituala a oamenilor incat, intr-un final, acestia sa accepte, de dragul unei paci aparente si a unor promisiuni de bunastare, noua ordine mondiala si un guvern mondial ce isi vor impune discretionar vointa si controlul asupra intregii omeniri?
Fiecare dintre noi ar trebui sa se aplece cu seriozitate asupra acestui subiect si sa ia o decizie personala in cunostinta de cauza.
Inca mai putem sa vehiculam informatii pentru a da in vileag planurile scelerate ale ocultei, atata timp cat internetul nu este cenzurat. Dar asta nu va mai dura mult. Asa ca nu mai lasati timpul sa treaca in diverse frivolitati si distractii, pentru ca astfel veti deveni victime fara nicio posibilitate de aparare.
Cu Dumnezeu inainte!

Niciun comentariu: