Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

joi, 3 februarie 2011

ROMANIA DEMONIZATA

Reaiu o asertiune dintr-un articol anterior, SUBVERSIUNEA IDEOLOGICA: "In concluzie subversiunea ideologica este destinata a-i face pe oameni sa devina insensibili fata de necesitatea de a se apara pe ei insisi sau tara lor, devenind astfel vulnerabili si permisivi celor mai odioase scenarii de subjugare neconditionata".
Presupuneam, de asemenea, in mai multe din articolele publicate, ca valorile spirituale romanesti care vor fi cu predilectie atacate de oculta mondiala sunt: credinta, patriotismul si familia. Cred ca diversiunea si-a pus deja amprenta pe comportamentul cotidian al romanului deoarece patriotismul nu se mai manifesta decat sporadic si nemediatizat, familia este tratata ca o uniune de interese, mai mult comerciala, iar credinta stramoseasca este impinsa spre derizoriu si ridicol prin practicarea de obiceiuri pagane sau, si mai rau, de-a dreptul satanice, acestea bucurandu-se de o mediatizare sustinuta.
Astfel, dupa ce Romania a fost tiganizata prin asimilarea termenului de "rom" pentru tigani, prezentata ca tara vampirilor (Vlad Tepes fiind pur si simplu demonizat pentru ca a luptat dur impotriva hotiei), manelizata, acum sufera o noua lovitura, de-a dreptul socanta: se va legaliza vrajitoria. Da, ati citit corect: vrajitoria! (Proiectul a trecut deja de Senat, trebuie să primească un aviz de la Comisia de buget finanţe şi va intra apoi în Camera Deputaţilor, care este cameră decizională).
Completez ideea citand din articolul din data de 21.12.2010, intitulat VOCEA RATIUNII REDIVIVUS:
"Poate ca nu as fi atat de ingrijorat de aceasta stare daca ea s-ar fi produs din neglijenta si lipsa temporara de perspectiva. Dar sunt ingrijorat pentru ca evident traim sub puterea unui sistem care a instituit voit acest proces, intentia fiind clara de vatamare a omenirii si transformare a oamenilor din fiinte, in simple obiecte supuse docil bunului plac a catorva asa zise elite ce au reusit sa puna monopol pe resursele lumii.
De aici rezida si raul care ne afecteaza vietile, din calitatea malefica a acestor “elite” si a anacronismului sistemului pe care acestia il reprezinta si vor sa il tina cu orice pret in viata: sistemul marelui capital., un sistem invechit, bazat pe inegalitate si abuz, pe exploatre si jaf, pe nedreptate sociala si alienare umana".

Masura aberanta a legalizarii vrajitoriei arunca Romania in intunericul istoriei, ea devenind astfel o tara public prezentata ca obscurantista, o tara inapoiata, in care practicile medievale sunt la loc de cinste si chiar legalizate, constituind stilul de viata al romanilor.
Ceea ce este surprinzator este ca Biserica Ortodoxa Romana, prin reprezentantul ei de frunte, nu ia pozitie si lasa lucrurile sa se deruleze ca si cum totul ar fi un proces normal, de consfintire a unor drepturi ale omului, de natura divina si nu satanica.
Aceasta situatie este ingrijoratoare si prin consecintele pe care le va produce asupra generatiei tinere si a celor viitoare, care lipsite de o educatie corespunzatoare, vor fi atrase in "capcana diavolului", lasandu-si soarta la voia fortelor oculte de orice natura.
Astfel, inca o minoritate, cea a tiganilor, se va impune ca o clasa diriguitoare, care alaturi de celelalte minoritati (etnice, imorale, vicioase, infractionale) va contribui la subminarea majoritatii romane, la decaderea spiritului romanesc si la adancirea degenerarii elementelor nationale primordiale, pana la desfiintarea acestora si inlocuirea cu normele denaturate practicate de aceste minoritati.
Iata ca din nou se ataca fiinta romaneasca, lucrandu-se la desavarsirea transformarii romanilor din natie intr-o populatie fara tara si valori spirituale demne de consemnat.
Asadar, continua politica pasilor marunti si suntem supusi la atac dupa atac, fara a mai fi aparati de structurile statale ale tarii care inca se numeste Romania, aflate in vadita disociere de vointa populara.
Am insa incredere in Domnul, care nu ne va lasa si nici nu ne va parasi, scotandu-ne si de aceasta data din ghearele intunericului care vrea sa inabuse un spirit divin: spiritul romanesc.
Este un mare mister pana cand vor mai fi lasate relele acestei lumi sa chinuie blandul si indelung rabdatorul popor roman.
Sper ca in curand va suna trambita izbavitoare ce va ridica din nou la viata sanatoasa neamul romanesc care a adus mereu roade bune si care, cu siguranta, va mai face si multe alte asemenea roade!

Cititi si: Experimentul ROMANIA 

                ROMANII, POPOR FARA TARA (VI) 
     
                ROMANII, POPOR FARA TARA (IV)

                ROMANII, POPOR FARA TARA (III) 

                ROMANII, POPOR FARA TARA (II)

                ROMANII, POPOR FARA TARA (I)

                INTRECEREA IN TRADARE

                NEVOIA DE SOLIDARITATE ACTIVA

Niciun comentariu: