Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

joi, 22 septembrie 2011

Exterminarea bătrânilor

Dupa lovitura de stat din Decembrie ’89, Romaniei, prin conducerea instaurata si devenita ca o raie de care nu mai putem scapa, nu i s-a mai propus si permis decat o singura varianta de vietuire: faradelegea generalizata, prin aceasta fiind vizata, in primul rand, erodarea rezistentei morale a poporului roman si instrainarea sa de valorile traditionale prin care reusise sa se impuna viguros in comunitatea internationala.
Ca totul a facut parte dintr-o politica deliberata nu mai constituie astazi un secret pentru nimeni, iar realitatea traiului de zi cu zi este o dovada in plus a nemerniciei celor implicati in aplicarea unui genocid al romanilor, cu mult mai marsav prin faptul ca el nu numai ca se desfasoara continuu, dar pe timp de pace, deci fara o aparenta justificare.
Pe o agenda a obiectivelor nedeclarate, este evident ca se urmareste si o ruptura totala intre generatii, rezultand intr-o generatie tanara, fara identitate, needucata, dezorientata si vulnerabila, prin urmare, tuturor manipularilor la care este si va fi supusa, despartita insidios de generatia varstnica, anatemizata continuu, careia nu i se mai recunoaste niciun merit si a carei singura vocatie ar trebui sa fie aceea de a disparea cat mai repede.
Numai ca dorintele diabolice nu sunt asa de usor de armonizat si, de aceea, niciodata nu au efecte de lunga durata, minciuna avand picioare de lut.
E drept ca si chinul la care suntem supusi este din ce in ce mai greu de suportat, dar romanii nu sunt usor de dus cu presul si ei inca isi mai venereaza batranii si asculta de povata lor plina de bun simt si dublata de autoritatea incercarilor prin care au trecut si carora au reusit sa le supravietuiasca prin bun simt, credinta si speranta.
Tot mai multi romani se trezesc din “somnul ratiunii” care a nascut monstrii ce ne chinuie de peste 21 de ani si se detaseaza de acestia facand uz de stramoseasca si proverbiala rabdare romaneasca ce ne-a pastrat nepieritori si devenind tot mai tari in permanenta noastra, iesind din toate negurile istoriei, in mod miraculous, tot mai intariti.
De acum nu putem sa privim decat cel mult ironici (vorba geniului national inegalabil, Mihai Eminescu) la acesti impostori tradatori, care se chinie ca niste pigmei sa desfiinteze un mare popor: Poporul Roman.
Am abordat in mai multe randuri actiunile lor nemernice, zelul lor libidinos si consecventa diabolica cu care incearca sa-si implineasca vocatia de slugi supuse neconditionat diversilor “licurici”  din negura mintilor si sufletelor lor.
Acum doresc sa ma opresc asupra actiunii ticaloase, premeditat pusa in practica, prin care se loveste nemilos, de ani buni de zile, in batranii natiei noastre. Acestia au devenit subit un balast al societatii, avand numai influente negative asupra acesteia, o povara pe care “sublima poarta” incearca cu disperare sa o arunce peste bord, rcurgand la tactici de exterminare.
Oamenii care in tineretea lor au muncit cu abnegatie si cu credinta, construind o Romanie moderna, puternica si respectata pe toate meridianele globului, sun acum tratati ca niste cersetori, de catre cine…?! Chiar de catre cei care de peste 21 de ani practica un jaf desantat al tarii, nereusind inca sa termine de furat tot ce au creat cei amintiti mai inainte, agravant deposedandu-i nu numai de toate valorile materiale, dar abuzandu-le atat fibra biologica, cat si pe cea spirituala printr-o sarabanda de actiuni ce poate usor parea un ritual diabolic indreptat impotriva poporului roman. Nesatui, in ticalosia lor ei doresc sa-i vada odata lichidati pe cei care i-au facutt victimele faradelegilor lor, deveniti de acum martori incomozi si acuzatori, deocamdata tacuti, ai nefirescului in care am fost adusi sa traim.
Acestor batrani li se tot repeta, de infamii tradatori care le-au macinat pensiile, ca au pretentii mult prea mari si ca tara nu li le poate satisface, ea fiind secatuita de efortul facut in acest sens si obligata sa apeleze la credite externe pentru a le asigura pensile!!!
Iata ridicolul situatiei: dupa ce acesti oameni (vorbesc de oamenii muncii, de la cel din urma muncitor necalificat, pana la cel mai inalt calificat intelectual) au produs tot ce au jefuit “emanatele” lichele  impreuna cu stapanii lor, dupa ce printr-o sustinuta munca cinstita ei au creat prin cotizatii nu numai un insemnat fond de pensii, dar si alte fonduri, cum ar fi cele pentru pensia suplimentara, cele sindicale sau cele de partid si ale altor organizatii obstesti, li se spune acum ca…cersesc si ca statul nu are de unde sa le plateasca pensiile si asa coborate sub nivelul de subzistenta, platind in schimb pensii preferentiale unor profitori care nu au avut nicio contributie la fondurile respective: armata, servicii secrete si politie. Asta poate fi si una dintre explicatiile de ce traim intr-un stat de factura politieneasca, indreptat impotriva oamenilor cinstiti, in care armata, serviciile secrete si politia nu sunt solidare cu poporul si nu il servesc pe acesta, ci tagma jefuitoare aflata la putere.
Dupa ce puternica industrie romaneasca a “sublimat” iar agricultura a fost ingropata, sistemul de asistenta de sanatate a fost si el dezabilitat, punandu-i, in mod special, pe batrani in situatii jenante de a nu mai avea unde lucra sau a se recupera, ei devenind niste miei ce asista tacuti la propria exterminare de catre o putere ce nu se mai opreste din minciuna si care, fara scrupule, transforma viata intr-un sir de smecherii.
Desi nu ar mai fi nevoie de exemplificari pentru ca realitatea tipa cu mii de guri in fiecare zi, redau mai jos o stire aparuta chiar zilele trecute:
Cum vor autoritatile sa incalce Legea Pensiilor 
de Claudia Pirvoiu / HotNews.ro

Autoritatile au inceput sa transmita din ce in ce mai des mesajul ca este posibil ca anul viitor sa nu aiba loc nicio indexare a pensiilor. Chiar in ultimul sau interviu, presedintele Traian Basescu, a spus ca "n-ai cum sa mergi pe indexari la pensii cand ai un deficit de 3,6 miliarde de euro la fondul de pensii". Si fostul ministru al muncii, Sebastian Lazaroiu, a afirmat, recent, ca "daca lucrurile merg rau, nu se va face aceasta indexare in 2012". Insa, evitand indexarea, autoritatile vor in mod evident legislatia: Legea pensiilor, strategia fiscal-bugetara, dar si acordul cu FMI.
  • In Legea pensiilor care a intrat in vigoare pe 1 ianuarie 2011 se arata foarte clar ca "valoarea punctului de pensie se majoreaza anual cu 100% din rata inflatiei, la care se adauga 50% din cresterea reala a castigului salarial mediu brut, realizat pe anul precedent".
  • In prezent, valoarea punctului de pensie este de 732.8 lei, valoare care nu a mai fost modificata din octombrie 2009.
In ciuda acestei prevederi, fostul ministru al muncii si presedintele tarii au afirmat ca este posibil sa nu se faca indexarea anul viitor.
"In strategia fiscal-bugetara aprobata de Guvern exista aceasta prevedere: in 2012, in 2013, in 2014 vor fi indexate pensiile cu rata inflatiei si 50% din cresterea salariului brut. Daca lucrurile vor merge prost, in sensul ca pe trimestrul trei datele legate de incasarile la buget vor arata rau si daca lucrurile o iau razna in jurul nostru nu se va face aceasta indexare in 2012", a declarat Sebastian Lazaroiu, pe 6 septembrie, la dezbaterile din Comisia de Munca de la Parlament.

Intr-o alta declaratie facuta in august, Lazaroiu ca cel mai prost scenariu cu care Romania s-ar putea confrunta ar fi ca in 2012 sa nu se mareasca salariile si sa nu se indexe pensiile, asa cum este prevazut in strategia fiscal-bugetara.

"Eu cred ca toti sunt constienti ca n-ai cum sa mergi pe indexari la pensii cand ai un deficit de 3,6 miliarde de euro la fondul de pensii, ca n-ai cum sa revii la salariile din 2010 cand inca ai excedent de angajati", a declarat presedintele Traian Basescu, in emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro Tv.

In schimb, ministrul finantelor pare sa fie de alta parere. Gheorghe Ialomitianu a declarat, in iulie, ca exista posibilitati ca de la 1 ianuarie 2012 sa se mareasca pensiile: "De la 1 ianuarie 2012 cresc pensiile. Acest lucru a fost deja negociat cu FMI-ul, iar pensiile vor creste, in functie de rata inflatiei si a cresterii cu 50% a salariului mediu brut, potrivit Legii Pensiilor", a declarat Ialomitianu.

Gheorghe Ialomitianu a mai precizat ca pe parcursul anului 2012, bugetarii vor primi in doua transe ce li s-a luat in 2009 si in Romania nu se va mai confrunta cu masuri de austeritate.
  • Contactat de HotNews.ro, secretarul de stat in Ministerul Muncii, Valentin Mocanu, nu a dorit sa comenteze aceste declaratii, spunand doar: "Intai sa vedem cum va fi fundamentat bugetul pe 2012 si in functie de aceasta se vor gasi si solutii legate de pensii".
O situatie similara a fost si in cazul salarizarii profesorilor. In luna mai, a fost promulgata legea privind salarizarea cadrelor didactice prin care s-a urmarit stoparea in anul 2011 a majorarii cu 33,4% a salariilor din invatamantul preuniversitar. Masura a fost luata de Guvern pentru a contracara deciziile judecatoresti prin care a fost dispusa reincadrarea dascalilor, incepand cu anul 2010, luand in considerare salariile de baza aferente lunii decembrie 2009, rezultate din aplicarea Legii 221/2008, privind majorarea salariilor cu 50%.

Comentariu propriu de incheiere:
Nu imi mai ramane decat sa exclam cu naduf: banditilor, dati batranilor inapoi banii pe care i-au pus deoparte o viata intreaga spre a-si permite sa traiasca decent la varsta senectutii!
Dupa ce ati lichidat tara, vreti sa lichidati si oamenii?!
Opriti exterminarea batranilor!!!

Niciun comentariu: