Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

luni, 14 mai 2012

GLOBALIZARE, LĂCOMIE, NEBUNIE ŞI DEMOCID

Pentru că zilele trecute am avut ocazia de a viziona în direct la un post de televiziune cum cineva, în dialog direct cu Valeriu Tabără, îl acuza pe acesta de distrugerea intenţionată a agriculturii tradiţionale româneşti, cu scopul introducerii soiurilor modificate genetic, iar Valeriu Tabără replica cu tupeu că persoana respectivă nu este în temă, simt nevoia să contribui la clarificarea măcar parţială a subiectului prin sublinierea câtorva aspecte ce nu sunt prea adesea puse în discuţie în mass media datorită caracterului servil al acesteia faţă de stăpânii din umbră.
Aş dori să încep cu precizarea că termenul “democid” aparţine cercetătorului american R.J. Rummel, care şi-a dedicat întreaga activitate ştiinţifică abordării unui subiect mai puţin cercetat şi anume cel al acţiunilor nocive, mai puţin sau mai mult violente, ale guvernelor, îndreptate împotriva propriilor popoare, sub genericul termenului menţionat mai sus.
Este un termen de generic, mai mult decât aplicabil tuturor acţiunilor desfaşurate de oculta internaţională pentru instaurarea unei noi ordini mondiale şi a guvernului mondial, el devenind de fapt definitoriu pentru mijloacele folosite în acest context.
Acest cercetător, cu o documentată rigoare ştiinţifică, afirmă că, în decursul recentului încheiat secol XX, sute de milioane de oameni au fost exterminaţi, prin politici premeditate, de către propriile guverne, care şi-au schimbat astfel menirea firească de apărători ai propriilor popoare devenind complici ai agresorilor conţionalilor lor. Pe cale de consecinţă, politicile unor guverne faţă de proprii concetăţeni au produs de 4 ori mai multe victime decât toate conflictele armate înregistrate în secolul trecut (incluzând cele doua războie mondiale).
Interesant este că Rummel îşi asumă responsabilitatea de a prezenta exemple de “democid” din întreaga lume: URSS, Germania, China, SUA, Mexic, Portugalia, Vietnam, Japonia, Indonezia, Polonia, Pakistan, Turcia, Cambodgia, Coreea de Nord ş.a.
Este de remarcat faptul că, deşi ţările unde au avut loc asemenea acţiuni au culturi, limbi, geografii şi sisteme sociale diferite, toate au o trăsătură comună: dorinţa  excesivă de putere, de guvernare, de control discreţionar.
În primii 88 de ani ai sec.XX, aproape 170 de milioane de oameni, bărbaţi ,femei şi copii, au fost înfometaţi, bătuţi, schingiuiţi, spânzuraţi, bombardaţi, apelându-se la o gamă largă de mijloace prin care guvernele, urmărind planuri oculte, au cauzat moartea propriilor cetăţeni, neînarmaţi, neajutoraţi, dar profund dezinformaţi. După unele statistici, numărul morţilor s-ar apropia de 360 de milioane de persoane.
Spre sfârşitul secolului trecut, oculta mondială a trecut la implementarea unor noi strategii de control al populaţiei, dar nu mai puţin criminale decăt cele bazate pe violenţa directă. Aceste noi strategii sunt bazate pe progresul tehnologic, făcând uz de cele mai noi descopriri din domenii precum: agricultura, medicina, manipularea psihotronică şi controlul electronic al oamenilor si al operaţiunilor.
Aşa cum am dat de înţeles în preambul, în acest articol mă voi cantona în domeniul agriculturii prin redarea integrală a articolului dlui Ion SCUTARU  intitulat:

ALERTĂ: Top 10 alimente modificate genetic. Acum şi cu gene umane!

Niciun comentariu: