Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

vineri, 1 aprilie 2011

PLANETA MAIMUTELOR

Cum realitatea a inceput sa bata imaginatia, nu-mi vine de loc greu sa gandesc ca am ajuns sa traim pe o planeta locuita de fiinte umane decazute (in urma unor planuri conspirate si a marginalizarii premeditat asasine), aflate la cheremul unei supraclase constituita din maimute cu chip uman, care isi bazeaza dominatia pe legea fortei si a impunerii minciunii ca adevar si nou mod de viata.
Asistam astfel la o rasturnare a evolutiei firesti nu numai a omului, dar si a mediului in care acesta traieste interactiv.
Cum minciuna a ajuns sa fie motorul lumii actuale, nu este de mirare ca scara valorilor s-a inversat si tradarea, hotia, inselaciunea, crima, viciul, imoralitatea si altele asemenea au devenit liantul supraclasei si izvorul sau de putere, fiind impuse cu forta si disimulate de o procedura judiciara perfida, de asa maniera incat toate aceste marsavii apar ca si calitati si exemple de urmat, nemaiputand fi condamnabile, insinuandu-se astfel ca lege si norma curenta de comportament.
Maimutele, aflate deja la conducerea mai tuturor statelor, isi inchipuie ca a sosit ceasul mult asteptat in care sa-si vada visul conspirativ implinit cu succes: instaurarea unei noi ordini mondiale cu o economie globala monopolista, cu o singura moneda, aplicata unei societati uniformizate, avand o unica religie si ai caror stapani neconditionati sa fie ele, dispunand discreditar nu numai de banii si bogatiile intregii lumi, dar si de destinele oamenilor, acestia devenind, prin urmare, niste simpli sclavi abuzati si lipsiti de posibilitatea de a se apara.
Àcest tip de comportament a inceput sa se manifeste nerestrictionat si putem vedea urmarile, caci maimutele, care se simt stapane pe situatie, nici nu se mai sinchisesc sa il disimuleze, iar cand o fac, chiar sunt ridicole prin maniera infantila in care actioneaza si prin stupiditatea ratiunilor prin care il argumenteaza.
Vedeti astfel ca standardul care se aplica in viata de zi cu zi este relativ, functie de interesele planificate ale acestor maimute. Caci cum altfel s-ar putea explica, spre exemplu, ca miscarile de protest din Africa si Orientul Mijlociu sunt desfasurate de protestatari, care in unele tari sunt “buni” (Egipt, Libia, Tunisia), iar in altele sunt “rai” (Bahrain, Yemen, Siria), urmand a fi fie sustinuti, fie exterminati, dupa cum planifica indivizii supraclasei. Altii sunt pur si simplu ignorati, cum este cazul celor din Coasta de Fildes, nemaiprezentand niciun interes pentru moment, dupa ce au servit multi ani la sifonarea banilor ocultei mondiale pe continentul negru. Acum se pot macelari intre ei (ceea ce se si intampla de cateva luni bune) si, cu cat vor ramane mai putini, cu atat mai bine. In acest context a se lua in consideratie si cazul Japoniei lovite de cumplite cataclisme si careia nu i-a venit nimeni in ajutor, in primul rand pentru asigurarea sigurantei alimentare si salvarii vietilor celor ramasi in voia sortii.
Se poate, de acum, observa cu ochiul liber cum aceste maimute comploteaza pentru realizarea unei lumi musulmane cat mai solidare intr-un radicalism islamic. La ce oare poate servi aceasta? Raspunsul este ca va servi la volatilizarea unor largi regiuni ale globului, sadind astfel germenii celui de-al treilea razboi mondial, un razboi ce pare programat si care, privit din aceasta perspectiva, nu ar avea rolul decat de a transforma leaganul omenirii intr-o planeta a maimutelor, prin instaurarea acelei noi ordini mondiale de care aminteam mai sus.
Iata deci unde pot conduce minciuna, cu cohorta marsaviilor ei si rasturnarea scarii valorilor firesti, plasmuite de minti intunecate, umbland ahtiate dupa bogatii si putere, nesatioase in a-si satisface poftele si netematoare in fata judecatii umane.
Ceea ce nu realizeaza ele este ca prin planurile lor nu numai ca s-au desprins de destinul firesc al omenirii, dar au si rupt puntea de legatura cu masa de oamnei curati si valorosi, pe care acum ii persecuta si cauta fie sa-i inghita, fie sa-i distruga, facand imposibila chiar recuperarea lor insesi atunci cand omenirea se va reaseza in bunele oranduieli lasate pe acest Pamant, Pamant ce are destinul de a deveni Planeta Omului si nu Planeta maimutelor.

Cititi si:   LUME, TREZESTE-TE!
                LA MANA LUI DUMNEZEU
                SUBVERSIUNEA IDEOLOGICA

Niciun comentariu: