Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

vineri, 17 decembrie 2010

Experimentul ROMANIA

Omenirea evolueaza din ce in ce mai periculos pe masura ce bogatiile si puterea lumii se concentreaza in tot mai putine maini, de fapt grupuri si grupulete, tot mai evident concentrice, gravitand in jurul unui pol de esenta diabolica. Cum este calitatea oamenilor inregimentati in aceste grupuri, este si calitatea vietii celorlalti oameni carora le-au fost rapite resursele prin care puteau sa subziste individual, independenti fata de masinatiunile bolnave ale asa ziselor elite.
Romania este unul din exemplele despre cum actioneaza "elitele" spre a-si atinge scopurile. Multa vreme m-am tot intrebat ce a facut ca tara noastra se fie aleasa spre experimentarea aplicarii a tot felul de masuri care sa grabeasca indeplinirea planurilor de dominatie salbatica a acestor degenerati exponenti ai unei societati subterane care se vrea stapana neconditionata a lumii.
Cred ca Romania a fost aleasa tocmai pentru ca este cea mai veche natiune din Europa si are o traditie crestina milenara care s-a transformat in mod autentic de viata la poporul roman. Iar crestinismul este inamicul nr.1 pentru vagabonzii internationali care se ghideaza dupa alte principii decat cele morale.. Pe de alta parte, tocmai din acest izvor, romanii sunt cea mai toleranta si rabdatoare natie care, in naivitatea sa, inca mai crede in normele morale primordiale, neputand accepta ca motorul omenirii a devenit raul in sine, insotit de intreaga cohorta de vicii ce-l incoroneaza.
In acest context, devine interesant, ca studiu de caz, sa degradezi rapid una dintre cele mai vechi natiuni, dezmostenind-o mai intai de patrimoniul material si, in acelasi timp, supunand-o unui sustinut proces de degenerare spirituala si biologica spre a-i macina fibra si a o reduce insidios la stadiul de oarecare populatie ce nu se poate autoguverna si care astfel isi poate pierde nonviolent suveranitatea.
Ca jaful la care a fost supusa tara noastra in ultimii 21 de ani a fost premeditat nu mai este nicio indoiala. Paralel am asistat uimiti la demonetizarea tuturor vlorilor nationale care dadeau forta si maretie natiei noastre, ajungand practic de a nu mai avea vreun cuvant de spus in fata puzderiilor de minoritati devenite din ce in ce mai zgomotoase si obraznice. Mai mult, romanii au fost impinsi prin diverse mijloace sa-si paraseasca tara, slabind si mai mult potentialul de reactie a poporului roman.
Supusa politicilor de jefuire si genocid, natia noastra a ajuns la cheremul unei oligarhii minoritare, care pregateste Romania pentru pierderea suveranitatii.
Vedeti si dvs. cu cata incapatanre s-a practicat asimilarea termenului de rom pentru tigani si s-a uzitat in asa fel incat romanii sa fie gradual confundati cu tiganii. Iar acum, cand s-a propus revenirea la denumirea istorica de tigan, tradatorii fac opozitie.
Vedeti cum tara, dupa ce a fost aproape complet devalizata, este supraindatorata fara noima si se trambiteaza ca beneficiarul este poporul, cand acesta de fapt este si el crunt devalizat la randul sau. Oare de ce? Pentru ca tradatorii subordonati agresorilor ocultati stiu ca exista un precedent international, in care o camarilla a indatorat statul Costa Rica, in anul 1923, iar dupa indepartarea camarilei datoria creata nu fost recunoscuta de statul respectiv. S-a apelat la un arbitraj international iar acesta a consfintit ca tara respectiva nu trebuie sa plateasca datoria creata de acea camarilla intrucat poporul nu a beneficiat de ea. Va este clar acum de ce demnitarii nostri si mass-media aservita insista cu perseverenta omului beat ca banii au fost folositi pentru plata pensiilor si salariilor? De parca fondurile create de atatea generatii pentru pensii ar fi fost cheltuite de pensionari iar incasarile din impozite si taxe au fost inghitite de nevoiasii ce trudesc asiduu si nu tot de oligarhia tradatoare.
De asta nici nu se doreste revenirea la normalitate, adica romanii sa aiba un stat puternic care sa le protejeze interesele si sa le creeze conditiile unui trai decent.
Auzim indemnuri de a ne parasi tara, alegatii ca statul nu este responsabil fata de cetatenii lui, declaratii ca romanii sunt lenesi si nu vor sa munceasca. Din partea cui? Chiar a autoritatilor presupuse a avea rolul sa ne slujeasca si sa ne reprezinte interesele.
In fond suntem continuu supusi la un proces de exterminare cu rezultate mai spectaculoase decat un razboi, aiuriti cu manipulari din cele mai grosolane si mai nerusinate, denaturati prin supunerea fortata la un stil de viata in contradictie cu natura curata a poporului roman, degradati prin saracie si incalecati de minoritari de toate naturile.
Sunt ingretosat de ceea ce se intampla in tara mea, dar nu descurajat. Nutresc convingerea ca vandalizarea la care suntem supusi de 21 de ani nu a reusit sa ne altereze fibra nationala. Ceea ce s-a petrecut cu romanii in toti acesti ani a fost un proces de rezistenta pasiva, de genul “fiecare si-o stie pe-a lui”, insemnand de fapt epuizarea prin rabdare a inamicului, bizuindu-ne pe credinta ca raului ii este dintotdeauna sortita pieirea.
De-a lungul istoriei am mai fost supusi unor astfel de atacuri si miraculous am iesit intotdeauna intariti.
Asa ca eu cred ca este numai o chestiune de timp, caci fiecare lucrare are un timp al ei…

Cititi si: ROMANII, POPOR FARA TARA (VI)

              NEVOIA DE SOLIDARITATE ACTIVA

              INTRECEREA IN TRADARE

              STAREA DE APATIE

              ROMANII, POPOR FARA TARA (IV)

6 comentarii:

Dragoș spunea...

Bună ziua,
Am găsit întâmplător acest articol și aș avea câteva comentarii de făcut, care sper să nu fie judecate altfel decât ca pe opinie personală și subiectivă.
În primul rând articolul îmi transmite impresia că România este singura sau printre puținele țări din întreaga lume sau chiar istorie, unde se aplică acest experiment crunt. Vreau să vă spun că nu cred acest lucru. Nu neg că e supusă unui experiment, nici nu afirm contrariul, spun doar că, presupunând că ar fi, atunci nu este singura. România nu este nici cea mai veche națiune din Europa. Nu sunt un specialist în istorie, dar nu trebuie să fiu ca să afirm acest lucru pe care mi-l asum. România ca stat este foarte tânără, de unde și imaturitatea acestui popor atât de subjugat de-a lungul veacurilor, atât de divizat geografic cât și psihologic (vorbesc aici de sufletul națiunii). Dacă vorbim de strămoșii daci, da, atunci pot să spun că pe această filieră suntem printre cele mai vechi popoare de pe continent, dar noi astăzi păstrăm atât de puține din acea civilizație a celor "mai drepți și mai viteji dintre traci".
În al doilea rând pentru mine este foarte limpede faptul că pentru ca o națiune să prospere trebuie să existe voință, efort și perseverență nu numai din partea conducătorilor, ci și din partea celorlalți care alcătuiesc împreună această societate. Deci dacă acum lucrurile merg prost, acest fapt nu se datorează numai guvernanților, exonerând complet datoria fiecăruia dintre noi, cetățenii acestui meleag, de a prospera, de a acționa pentru o dezvoltare unitară! Și eu sunt îngrețoșat și sunt de multe ori trist și chiar revoltat, nervos că nu se mișcă lucrurile mai repede înspre bine, că nu ne trezim odată din letargia asta post-comunistă, că ne conduc niște idioți cu legitimație și așa mai departe. Dar nu pot să nu văd ce este în jurul meu și să pretind că poporul este încă moral, plin de tradiții frumoase pe care le respectă, plin de curaj și suflet luminat. Poporul acesta este profund viciat: observ multă prostie, ignoranță, nesimțire, "auto-flagelare" (în sensul luptei oamenilor împotriva lor înșile) și altele, atât de multe altele pe care nu are rost să le mai trec aici, deja m-am lungit mai mult decât doream.
Esențial este că această națiune, supusă sau nu unui experiment al oligarhilor, masonilor, mafioților internaționali și câți or mai fi sau nu, se află într-un moment de cotitură în opinia mea, iar acest moment nu depinde de nimeni altcineva decât de fiecare dintre noi. Noi singuri putem să schimbăm starea actuală a lucrurilor.
P.S: O să mai citesc blogul dvs., este scris cu pasiune și inteligență, chiar dacă nu mă pun de acord cu anumite puncte de vedere. Dacă nu ar fi fost așa, nu aș mai fi comentat.
Toate bune,
Dragos.

Ion Olteanu spunea...

Comentariul este binevenit si il consider atat o completare, cat si o invitatie la explorarea mai aprofundata si/sau mai atenta.
Doresc sa precizez ca am facut acest blog pentru a aduce o oricat de umila contributie la restaurarea spiritului romanesc autentic, dar si pentru a ajuta la constientizarea si cunoasterea unor manipulari la care suntem supusi si care ne indeparteaza de la adevarata fibra fiintei noastre, precum si pentru indemnarea romanilor la o mai accentuata solidarizare activa.
Nu putem culpabiliza poporul ca nu opune rezistenta degradarii continue la care suntem supusi atata vreme cat instrumentul care ar trebui sa-i confere forta (statul - acaparat de o oligarhie a minoritara) nu il reprezinta, ci dimpotriva il supune la o agresiune si denaturare continua prin practicarea jafului desantat, generalizarea coruptiei si injustitiei, discriminarea pozitiva a minoritatilor in scopul dezabilitarii si subjugarii majoritatii.
Putem insa sa ne aducem contributia la devoalarea planurilor marsave care submineaza poporul nostru si sa contribuim la structurarea clara a adevarului si tinerea vie a sa prin care sa coplesim actiunile rauintentionate si faradelegile generate de promotorii acestora.

Dragoș spunea...

Eu cred că putem culpabiliza atât conducătorii statului cât și restul lumii care face parte din stat, adică atât sfera politică cât și sfera civilă. Înțeleg că oamenii au nevoi și desenează vectori către putere pentru a sublinia aceste nevoi, iar politicienii ar trebui să declanșeze cereri de sistem care să împlinească aceste nevoi pe cât este posibil, deși această funcționalitate este profund alterată astăzi. Manipularea într-adevăr există, dar eu continui să cred că suntem responsabili fiecare pentru conștientizarea acestei manipulări. Dacă oamenii nu ar trăi într-o continuă letargie (care evident are mai multe cauze, printre care cea mai importantă este era comunistă) și nu s-ar complace în această stare, cred că lucrurile s-ar mișca mai repede înspre bine. Apreciez contribuția dvs., însă, fiindcă vorbiți de manipulare, mi-aș dori să văd și o atenționare asupra unor lucruri mai mici care au poate o importanță la fel de mare, cum ar fi maniera în care se alcătuiesc informațiile din mass-media românești pentru a manipula mentalitatea colectivă.

Ion Olteanu spunea...

Cititi si: INTRECEREA IN TRADARE si GANDURI LA CUMPANA ANILOR.

Bouda Francisc spunea...

Ştiţi ce mă surprinde,deşi nu ar trebui, domnilor? : intraţi pe orice site de sport sau de presă şi o să constataţi şi dvs. că numărul de comentarii postate este foarte mare, ceea ce demonstrează care sunt domeniile de interes ale conaţionalilor noştri. În schimb, aici comentariile sunt extrem de puţine, deci sunt foarte puţini români cărora le pasă...Am nimerit absolut întâmplător peste acest blog şi vă mărturisesc sincer că am fost surprins că mai există români care gândesc şi se manifestă aşa. Din partea mea un sincer BRAVO. Minciuna şi impostura pot fi învinse numai cu adevărul. Continuaţi...

Anonim spunea...

Un lucru trebuie sa fie clar, TRADATORII vor trebui sa plateasca, nu sa fuga cu banii