Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

vineri, 29 octombrie 2010

INTRECEREA IN TRADARE

Imi revine tot mai des in memorie o scena dintr-unul din episoadele lungmetrajului “Dacii”, in care marele si regretatul actor Gheorghe Dinica interpreta rolul unui tradator prins de semenii sai daci, care il pastrau pe langa comunitatea lor si, din cand in cand, ii cereau sa relateze cum s-a dedat la netrebnica sa fapta, totul fiind nu numai o spovedanie, dar si o invatatura pentru ceilalti membri supravietuitori ai comunitatii. Si el isi incepea intotdeauna spovedania astfel: “In nemernicia mea…”, si o continua plin de cainta.
In ultimii peste 20 de ani am asistat si asistam inca la o adevarata intrecere a tradatorilor care fac exces de zel in faptele lor nemernice fara sa le pese nici de demascarea acestora si nici de suferinta pe care o provoaca prin actiunile lor intregului popor din mijlocul caruia s-au ridicat.
Nu numai ca nu exista nicio o urma de cainta in manifestarile lor, dar isi ridica nemernicia la rang de glorie si se impauneaza cu ciozvartele pe care le-au primit de la stapanii pe care-i slujesc orbeste drept farama de recompensa din marea prada smulsa samavolinic de la semenii lor.
Infipti, dupa lovitura de stat din decembrie ’89, in toate pozitiile vitale din societate (politic, economic, cultural si mass media) acestia si-au disimulat provenienta impartindu-se in diverse grupuri, dupa locuri ce le fusesera mai dinainte pregatite si indicate (citit si: Două decenii, aceleaşi fosile FSN...).
Din aceste poztii au orchestrat marea tradare si jefuire a poporului roman, in 20 de ani reusind teribila performanta de a-l ostoi si deposeda de propria tara.
Interpretand partituri diverse, fie ca se declara de filiatie PDL, PSD, PNL, UDMR, PC sau Independenti, ei fac insa parte din acelasi partid: PARTIDUL TRADATORILOR DE NEAM SI DE TARA.
Aparenta lupta dintre gruparile lor a indus o confuzie voita in randurile romanilor care, in general, sunt oamnei onesti si creduli. Manipulandu-i premeditat pe acestia, disimulandu-si actiunile, au reusit sa puna in practica o adevarata intrecere in tradare, gudurandu-se dizgratios pe langa stapanii lor si dispretuindu-i pe cei pe care i-au dezmostenit.
Pentru a spori si mentine confuzia, dar si pentru a anestezia opinia publica, lipsind-o astfel de reactie, au lansat campanie tematica dupa campanie tematica in continutul carora si-au distribuit viclean rolurile, punand in scena cea mai mare piesea de teatru destinata subjugarii subtile a poporului roman. Au avut si au suficienti actori dedicati acestui scop (spre a afla o evaluare citi si: Planul (negru) pentru Romania !).
Au inceput cu lupta impotriva comunismului, pentru a-si sterge urmele de urmasi tocmai ai celor care au lansat ideologia comunista. Asta le-a servit si la denigrarea patriotismului romanesc, cel care a fost motorul supravietuirii natiei noastre. Pentru ca prin credinta si patriorism romanii au invins toate vitregiile cu care s-au confruntat la scara istorica, reusind sa crestineze pana si comunismul adus de antecesorii actualilor tradatori si sa il transforme intr-o viata de obste, cu efecte benefice asupra majoritatii coplesitoare a membrilor societatii.
Dar tocmai pentru a se ascunde forta patriotismului si adevarul ca romanii au dus-o bine in propria tara numai in epocile in care au avut drept conducatori patrioti autentici, ei denigreaza socialismul si se fac apologetii capitalismului, cautand sa convinga oamenii ca hotia, crima, imoralitatea si altele asemenea sunt motorul omenirii aducator de bunastare (pentru ei atat in trecut, cat si in prezent si in viitor, iar pentru restul oamenilor numai in viitor!).
Ca multi membri ai actualei pleiade de tradatori jefuitori sunt si membri ai ocultei mondiale (cea care a adus omenirea in neimaginabila stare prezenta de degradare) nu mai este niciun secret si dezvaluirile se pot gasi cu cea mai mare usurinta din tot mai multe surse.
Cititi si:

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA 

CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DĂ « SOLUŢIA »?

Dar sa ne intoarcem la “nemernicii” nostri. Ca sunt toti o apa si un pamant si ca slujesc altor interese decat celor romanesti, nu mai este niciun dubiu, iar parodia cu schimbarea presedintelui, parlamentului sau guvernului nu mai poate convinge nici macar un prunc in aceasta tara. Lumea s-a lamurit ca avem de-a face cu un grup de crima organizata si ca nu ne ramane decat sa ne gandim cum sa scapam de ei toti inainte de a ne sufoca ireversibil.
Si totusi, pe acest fundal, intrecerea in tradare continua si da unele rezultate.
Iata unele dintre cele mai putin cunoscute, datorita, in primul rand, lipsei de mediatizare (si cate or mai fi ca acestea), tinand cont ca mass media e preocupata sa ne ideologizeze si sa ne manipuleze conform intereselor acelorasi actori:

PREMIERUL EMIL BOC ŞI PARLAMENTARII PORTOCALII ÎNCALCĂ LEGEA SIGURANŢEI NAŢIONALE! ATENTAT GUVERNAMENTAL LA DEPOZITELE STRATEGICE PETROLIERE ALE ROMÂNIEI! 

CARACATIȚA NESIMȚIRII, CREANȚELE DIN IRAK ȘI GRUPUL DE CRIMĂ ORGANIZATĂ PATRICIU – SEBASTIAN VLĂDESCU – SOV - ISĂRESCU 

MUGUR ISĂRESCU, MASONUL COMPLICE AL MAFIEI BANCARE, HOȚ DE VALORI NAȚIONALE ȘI SPION RATAT AL CIA! 

ILIESCU A VRUT SA VANDA RUSILOR BASARABIA, CONTRA TEZAUR. NEGOCIATORII AU FOST HAYSSAM SI ISKANDARANI! 

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari 

PEGRA OCULTA CE APASA ROMANIA

Iar, pentru recapitulare, mergeti la articolul: ROMANII, POPOR FARA TARA (IV) unde veti gasi si:

SCHIMBAREA DE IMAGINE 

NOUA ORDINE MONDIALA SI DECIMAREA POPULATIEI 

ROMANII, POPOR FARA TARA (I) 

ROMANII, POPOR FARA TARA (II)

ROMANII, POPOR FARA TARA (III)

DIN CULISELE CONSPIRATIEI MONDIALE (I)

DIN CULISELE CONSPIRATIEI MONDIALE (II)

DOCTORE, VINO REPEDE. OCULTA MONDIALA IN CALDURI!

PROPUNERE Angela Merkel: STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o guvernare externa care le va decide politica economica …

Angela Merkel, CT si spionajul iezuit !

Simtiti cum va cuprinde indignarea?
Dati-i frau liber si faceti-le cunoscut prin toate mijloacele de care dispuneti ca ceasul izabavirii a sosit!

Niciun comentariu: