Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

APEL

"Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tara mea de glorii, tara mea de dor?
Bratele nervoase, arma de tarie,
La trecutu-ti mare, mare viitor!"

Mihai Eminescu


Am pornit acest blog cu speranta ca-mi voi putea aduce o contributie, oricat de mica, la dezmeticirea romanilor din insidioasa adormire indusa de ticaloasele vremuri pe care le traversam si a-i determina sa se solidarizeze in jurul calitatilor spirituale si morale pe care le detine acest popor pentru a face fata agresiunii la care este supus de catre dusmani mai mult sau mai putin vizibili.
Doresc sa participe cu comentarii toti romanii de bine, care vor sa contribuie la restaurarea starii sanatoase de spirit a universului romanesc prin: rememorarea marilor izbanzi ale neamului nostru, constientizarea pericolelor care ne ameninta imediat sau in perspectiva, revalorizarea bunelor oranduieli si a bunului simt, consolidarea valorilor morale, lupta impotriva raului pentru extirparea acestuia din societatea noastra, tragerea de invataminte din evenimentele parcurse, contributia cu sfaturi la formarea unui portofoliu de consiliere, revitalizarea unui curent de intrajutorare reciproca, demontarea tuturor minciunilor, divulgarea tuturor faptelor rele si instaurarea adevarului.
Va rog pe toti cei care puteti si doriti sa va aduceti obolul la acest demers sa nu ezitati a va expune punctele de vedere.
Atentionez ca nu vor fi acceptate formulari indecente, rauintentionate sau extremiste deoarece doresc sa combatem si sa invingem raul cu binele, sa-l erodam pana cand adeptii lui se vor rusina si il vor abandona sau se vor ascunde infricosati.

Cu Dumnezeu inainte!

4 comentarii:

Bouda Francisc spunea...

Suntem doi... Pana la 20 de milioane mai e cale lunga.

Ion Olteanu spunea...

Eu sper ca suntem multi dar din pacate anonimi. Sa nu fim si muti!

Bouda Francisc spunea...

Și eu sper că suntem mai mulți. Încă nu am dovada acestui lucru. Nu suntem muți, dar în România vocea adevărului, chiar urlată, are puține șanse de a se face auzită. S-auzim numai de bine...

Anonim spunea...

Sunt multi romani care sunt in ignoranta si care trebuie ajutati sa iasa si sa-si cunoasca mai bine tara si istoria. Suntem mandri ca suntem romani si asa ar trebui sa ne si comportam.