Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

marți, 3 ianuarie 2012

2012

Am trecut si pragul mult trambitatului an 2012, despre care s-a facut atata tevatura referitor la evenimentele pe care le va aduce.
Fiind greu sa anticipam ceea ce natura ne va oferi ca plata a nesabuintei cu care am siluit planeta, mai ales in ultimul secol “al stiintei”, voi incerca sa punctez cateva aspecte ale intiativei oculte, care pare ca a reusit sa isi aseze pe tabla de sah a omenirii piesele in pozitia dorita si va dori sa-si fructifice acest avantaj tactic.
Anul 2011 ne-a adus doua mari surprize pe care avem toate motivele a le considera regizate de fortele oculte: primavera araba si miscarea “Ocupati Wall Street”. Ambele au adus unele miscari convulsive ce au prefigurat punctual modele spre care se pare ca ne vom indrepta in cursul anului 2012, pe drumul spre implementarea unor stari cu potential destabilizator: polarizarea financiar-economica, religioasa si sociala, ce vor fi folosite ca instrumente ale noii ordini mondiale pe drumul instaurarii guvenarii mondiale.
Nelinistitor este ca actiunile devin din ce in ce mai violente si par a cofirma ca planurile urmarite sunt rodul unor minti intunecate, de sorginte diabolica.
Spun acest lucru pentru a atentiona ca acum, cand ne-am captusit cu inca un dusman prin faptul ca pana si propria structura statala a devenit un inamic pentru noi, va trebui sa urmarim cu vigilenta evolutia lucrurilor in speranta ca vom fi capabili sa ne organizam la nivel individual / de familie / de comunitate si, cu ajutorul lui Dumnezeu, de natiune pentru a face fata incercarilor de rau augur ce ne stau in fata.
Dupa cum ati vazut, am incheiat anul 2011 sub sceptrul amenintarii agravarii crizei economice si financiare, criza ce s-a declansat numai dupa polarizarea bogatiilor si resurselor planetei, acestea aprtinand acum unui grup mai mult sau mai putin ocult ce reprezinta sub 0,005% din populatia Terrei.
Pe acest fond, dupa o declansare spectaculoasa, miscarea “Ocupati Wall Street” a picat in “hibernare”, de unde, spre sfarsitul anului ne-a transmis un semnal foarte virulent fata de starea in care parea ca picase. Astfel ea a emis un ghid de suprvietuire din care reiese ca in 2012 trebuie sa ne asteptam la multe convulsii sociale si la violente de sorginte “revolutionara” - o revolutie mondiala.
Totodata sfarsitul anului ne-a adus si un studiat pas in doi intre SUA si Iran, tari care par a se atata una pe cealalta pe calea razboiului, insa toate miscarile lor dau senzatia unui scenariu prestabilit care urmareste o linie directoare ce pare a fi o cursa spre polarizarea puterii in regiunea Orientului Mijlociu, in care sunt implicate Turcia, Israelul, Egiptul, Arabia Saudita si Iranul. Cam multi pretendenti pentru o regiune atat de mica…
Spun ca miscarile par a face parte dintr-un scenariu, deoarece ele s-au desfasurat cu o anumita lentoare si lipsa de periculozitate generala pana la sfasitul lui 2011 cand a inceput belicosul balet dintre SUA si Iran, pe fondul retragerii trupelor americane din Irak (la ţanc!) si acum, la inceputul noului an, al amenintarii retragerii observatorilor Ligii Arabe din Siria. Cu alte cuvinte se da drumul la caini spre a incepe vanatoarea (dar numai pentru cei avizati)…
Opinia mondiala nu mai este insa focalizata pe aceste evenimente si altele conexe, caci a fost sistematic manipulata si va fi complet rapita de sindromul anului 2012, pregatit din timp cu o mare meticulozitate. Astfel vom asista pe zi ce trece la o retorica tot mai sustinuta pe tema sfarsitului lumii la finalul acestui an. De parca ar putea cineva prezice data sfarsitului lumii – dupa ce ani de zile Biblia a foat luata in deradere tocmai datorita profetiilor despre sfarsitul veacurilor - iata ca dintr-o data ni se prezinta alte profetii extrase din izvoare dubioase cum ar fi maiasii, indienii Cherokee, indienii Hopi, cartea Indiana Kali Yuga, sau cea chineza I Ching, cartea cabalica Zohar, Biblia Kolbrin, marele sigiliu al SUA si alte surse masonice care fixeaza o data exacta a sfarsitului lumii: 21.12.2012. Oare de-asta a fost luata in deradere Biblia, fiindca ea ne spune ca nimeni nu poate sti ziua aceea, nici chiar Domnul nostru Iisus Hristos, stricand astfel orice pretentie de predictie pe aceasta tema?! Vedeti dar ca exista anumiti planificatori ai intunericului care isi permit sa se joace cu soarta a miliarde de oameni, pe masura “dragostei” pe care le-o poarta.
In confuzia ce se va crea sub deviza ‘Sfarsitul este aproape”, indivizilor umani le va fi tot mai greu sa deceleze intre catastofele naturale si cele create de om (daca poate fi numit om) si vor ajunge usor in situatia de a-si vinde libertatea pentru siguranta materiala a zilei de maine, fara a realiza ca a-ti vinde libertatea unor minti diabolice inseamna, de fapt, activarea cosmarului cel mai negru in care va fi tarata omenirea.
Oare cat va mai dura si acest ultim cosmar?!

2 comentarii:

AlinGeorgeBv spunea...

Nu vreau sa spun nimic mai mult decat ca Venirea este aproape , si in timpul scurt care mai exista, nu ar trebui irosit, ci ar trebui ca fiecare din nou sa ne intarim in credinta, pentru judecata de apoi! parerea mea :)

Ion Olteanu spunea...

Venirea este iminenta si daca stam in credinta nu avem de ce ne teme, asa cum insusi Hristos ne-a lasat randuit: "Iar când vor începe să fie acestea, prindeţi curaj şi ridicaţi capetele voastre, pentru că răscumpărarea voastră se apropie" (Luca 21:28).