Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

PUNCTUL PE I



De aproape 25 de ani se întâmplă un fapt fără precedent în istoria României, dar şi de o gravitate excepţională: serviciile secrete, armata şi poliţia statului român luptă împotriva propriului popor!

Da, acesta este adevărul!

Aceste instituţii, plătite de amărâtul de popor din munca sa cinstită, s-au solidarizat cu jefuitorii şi trădătorii acestei ţări şi de dragul unui ban bun câştigat uşor participă la ascunderea actelor criminale făptuite împotriva statului şi neamului nostru, precum şi la descurajarea şi manipularea poporului spre a sta domol şi fără iniţiativă în faţa agresiunii materiale şi spirituale la care este supus.  

Această situaţie s-a creat, mai ales, pe fondul penetrării şi preluării conducerii respectivelor instituţii de către francmasonerie (pe care Adrian Năstase a avut tupeul de a o pune în sarcina bugetului de stat, în ultimele zile ale mandatului său ca prim-ministru), aceasta fiind liantul comun dintre politic şi stat. A rezultat astfel un stat nu numai mafiotic, dar şi poliţienesc, în care nu mai ai loc nici să respiri fără a fi controlat, sau cel puţin supravegheat.

În acest context redau integral, mai jos, articolul cu titlul:

Ni se pregateste ceva? Miscarile suspecte ale Poantei


Extrem de interesanta atitudiena premierului plagiator al Romaniei. Pe de o parte pune taxe si pe mustele din closet pentru a argumenta “uriasa” marire de zece la suta a salariilor a catorva sute de profesori debutanti (de pe la 800 de lei se va ajunge in jurul sumei de 880 de lei) si pe de alta parte bugetul alocat serviciilor secrete creste teribil. Sa nu uitam si de acordarea mult trambitatei burse celor cateva sute de medici rezidenti, dar care nu justifica cresterea darilor, precum incearca ponta sa sugereze.
Sa intelegem ca prioritatile Romaniei sunt serviciile secrete si nu invatamantul, sanatatea, autostrazile sau investitiile? Bugetul serviciilor secrete dedicat doar salariilor, este aproape dublu fata de bugetul Ministerului Sanatatii. Ce salarii au acesti securisti care, intre noi fie vorba, “fut buha” – ca sa o citez pe distinsa amarata ce apare in reclamele favorabile tunului de la Rosia Montana ( favorabile RMGC). Sa facem un calcul: sunt putin peste 40 000 de angajati ai ministerului sanatatii (n.n. - de fapt sunt peste 100.000) si putin peste 15 000 de frecatori de menta in servicii, doar ca bugetul celor din urma dedicat salariilor este dublu. Este nevoie sa mai scoatem in fata si celelalte avantaje pe care securistii le au?
Romania este un stat profund securist, condus de securistii sau de urmasii securistilor comunisti. Poporul lucreaza pentru salariul minim pentru a putea tine cu salarii excelente si privilegii aceste structuri “secrete” care, tot intre noi fie vorba, nici pe de parte nu arata ca isi merita banii. Probabil au fost capusate de curvele politicienilor, de neamurile si copii lor, ca doar acolo se traieste bine… Dupa cum, cu siguranta ati inteles, romanii muncesc pentru a-i tine pe palme pe acesti hoti si pe structurile care le asigura lor siguranta.Cresterea taxelor a fost decisa pentru a creste salariile si bugetul structurilor care asigura mafiotilor securitatea.
Situatia de acum din Romania este similara cu ce se petrecea in evul mediu, cand marea masa a taranilor munceau zi lumina pentru a tine pe palme nobilii si clericii, adica sistemul profitorilor.
Revenind la intrebarea din titul articolului, CE SE PUNE LA CALE din moment ce a crescut bugetul acestor structuri si servicii secrete?
PS: ii platim regeste pe acesti infractori din servicii si pe tartorii politici din spatele lor pentru a lupta impotriva noastra si a pazi mafia!

N.n. – în ciuda acestei situaţii de fapt nu trebuie să ne declarăm aprioric victime şi să încetăm a rezista, chiar şi numai pasiv.
Avănd în vederea natura satanică deja bine demostrată şi documentată a francmasoneriei, ne rămâne în primul rând ceva ce nu ne poate lua nimeni şi nici impozita: rugăciunea către Dumnezeu, să facă El cât mai repede dreptatea Sa!
Aveţi credinţă şi, cu sufletul curat, faceţi în fiecare zi câte o mică rugăciune către Dumnezeu sau/şi către Mijlocitorul nostru la El, Iisus Hristos, în acest scop.
Căci vă reamintesc de apelul stipulat chiar în titlul acestui blog, apel pentru reîntoarcerea la valorile noastre naţionale şi la credinţa prin care am ieşit întotdeauna din negrele încercări ale istoriei, în mod miraculos, mereu tot mai întăriţi.

Niciun comentariu: