Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

vineri, 19 noiembrie 2010

CITITI SI TINETI MINTE: UNGURII SE AUTODECLARA DUSMANII NOSTRI

Ambitiile stupide de golani prinsi la furat ale ungurilor le intuneca mintea si ii fac sa isi dea arama pe fata, care s-a inverzit de propria coclire.
Din decembrie '89 incoace ungurii se imbata in propriile orgolii ale urii pe care o nutresc impotriva romanilor si incearca pe toate caile sa atenteze la suveranitatea si unitatea statului roman. Ei nu recunosc Tratatul de la Trianon prin care, la sfarsitul primului razboi mondial, s-a confirmat, prin consens international, ca Ardealul revine Romaniei, in baza a numeroase considerente istorice si demografice. Desi teritoriul propus la Trianon a reveni tarii noastre se intindea pana la Tisa, noi ne-am multumit cu reintregirea tarii in limitele consfintite la 1 Decembrie 1918. Mai mult, in contextul tulbure al acelor ani, armata romana a fost nevoita sa riposteze, in 1919, agresiunii initiate de Republica Sovietica Ungara si, infrangand inamicul, a ocupat Budapesta, asigurand astfel eliberarea Ungariei de bandele cominterniste ale lui Bela Kun. Dupa regularizarea situatiei, armata romana s-a retras fara ca statul nostru sa emita vreo pretentie teritoriala (cititi si: O ISTORIE MAI PUTIN CUNOSCUTA. LA 3 AUGUST 1919 ARMATA ROMANA A OCUPAT BUDAPESTA SI A LICHIDAT REPUBLICA SOVIETICA UNGARA ).
Iata deci ca nu numai ca le-am facut deosebite concesii ungurilor, dar i-am si eliberat de o ocupatie hidoasa.
Peste ani, ei spun ca nu recunosc Tratatul de la Trianon, adica Ardealul nu este al Romaniei (parca am auzit aceasta tema si la mai multi reprezentanti ai ocultei mondiale, care vizeaza spolierea mai usoara a ultumelor bogatii romanesti prin slabirea si divizarea statului national roman - cititi si: DE LA KHANDAHAR LA ROSIA MONTANA...).
Eu vreau sa le aduc aminte ungurilor ca reintregirea tarii noastre s-a produs prin vointa populara la 1 Decembrie 1918 si, in acest context, prin Tratatul de la Trianon din iunie 1919 numai s-a consemnat recunoasterea internationala a acestei vointe.
Prin urmare, ca roman, am ajuns la un grad inaintat de saturatie fata de aberatiile unguresti si le cer sa puna capat acestei politici dusmanoase la adresa Romaniei, intrucat si rabdarea omeneasca are o limita si, dupa depasirea acesteia, greu se poate anticipa ce reactie va prevala.
Pentru a intelege mai bine ceea ce m-a determinat sa va adresez indemnul din titlu, va rog a citi si urmatorul articol:
Romania vrea sa sarbatoreasca furtul Ardealului in Teatrul national din Budapesta

Si un avertisment celor ce inca planuiesc slabirea, dezmembrarea si ocuparea mai mult sau mai putin mascata a statului roman: natia romana a fost si este pe placul lui Dumnezeu care a folosit-o de-a lungul istoriei ca vas ales prin care si-a aratat slava, asa ca oricine o dusmaneste sau are planuri marsave impotriva ei se va afla in lupta impotriva lui Dumnezeu. Iar rezultatul acestei lupte este consemnat chiar si in istoria lumeasca si el nu va putea fi schimbat nicicand, agresorii primindu-si in cele din urma pedeapsa binemeritata.

Niciun comentariu: