Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

marți, 16 noiembrie 2010

OCULTA MONDIALA A TRECUT DE LA LATRAT LA MUSCAT. PERICOL DE TURBARE!!!

Citez din articolul: Van Rompuy: mult mai periculos de cat pare (Van Rompuy: more dangerous than he looks / Mail Online)

Van Rompuy a aratat ceea ce este el in realitate. Si asta este: un om cinic si periculos care intentioneaza ca toata Europa sa fie transformata intr-o versiune ampla a Beligiei, adica o tara inventata, numita Europa, unde sentimentele de loialitate si patriotism ale vechilor natiuni sa fie eradicate si inlocuite cu un “nationalism” european.
Seara trecuta (nn: 09.11.2010) Van Rompuy a tinut un discurs prin care el a condamnat “pericolul unui nou euro-scepticism. Acesta nu mai este monopolul catorva tari. In fiecare stat membru exista oameni care cred ca tara lor poate supravietui singura intr-o lume globalizata. Este mai mult decat o iluzie. Este o minciuna!” (Nota: nu-mi pot imagina vreun stat din intreaga lume, exceptand Burma si Coreea de Nord, care isi inchipuie ca poate supravietui singur. Dar ceea ce Van R. ataca este acea tara sau acel popor care ar putea considera ca este capabil/a sa-si conduca propriul stat fara ca un alt superstat nedemocratic sa se afle la carma. Un adevarat soc sunt acei elvetieni!).
“Cel mai mare inamic al Europei de astazi este teama. Teama conduce la egoism, egoismul la nationalism si nationalismul conduce la razboi”.
“Nationalismul zilelor noastre nu este intotdeauna un sentiment pozitiv de mandrie in privinta identitatii cuiva, ci un sentiment negativ al aprehensiunii fata de altii”.

Dar cine este Van R.? El este Presedintele Consiliului Europei ai carui angajati sunt cu mult mai bine platiti decat oricare alti angajati din Europa. Asta nu ar avea prea mare importanta daca aceiasi angajati nu ar fi sever instruiti ca niciodata sa nu mentioneze numele tarii de bastina, daca este posibil ca acesta sa fie evitat. Astfel, spre exemplu, eurocratii britanici sunt invatati sa nu spuna Marea Britanie, ci sa spuna numai “tara pe care o cunosc cel mai bine”. Asta in sustinerea ideii masluitoare de a diviza Europa in “regiuni”, ignoarand intr-adevar, chiar desfiintand frontierele nationale. De aceea, prin lege, noi ne numim de acum cu totii “cetateni ai UE”. Este vorba nu despre un simplu gest, ci despre un fapt si creaturi cinice precum Van Rompuy sustin ca ar trebui sa devenim “cetateni ai UE” in toate sensurile posibile.
Dupa cum se poate observa, tot mai multe personalitati artificiale ale unei lumi tot mai artificiale incearca sa ne induca idei care sa serveasca scopurile lor marsave de realizare a unui nou imperiu sclavagist: imperiul global, in care sa existe numai o clasa privilegiata si o clasa sclavagista tolerata daca e adulatoare.
Pentru a intelege mai bine machiavelismul lor vizionati/cititi si:

Criza Economica Si Inrobirea Natiunilor
Un documentar despre tehnicile de inrobire a natiunilor de catre oculta mondiala. Priviti si invatati; asta se intampla si in Romania de ani de zile. Si, de ce nu, o privire in viitorul ce ne asteapta daca nu o sa fim suficienti de multi incat sa incepem sa urlam la liderii tradatori pe care ii avem.

Functionarii UE sunt platiti cu mult mai bine decat majoritatea restului europenilor

Janet Napolitano (Sefa Departamentului Securitatii Naţionale SUA): „DACA VEZI CEVA, SPUNE CEVA”. A inceput campania de tipul: CETATEANUL OBISNUIT TREBUIE SA FIE UN TURNATOR MODEL

LOGO – SIMBOL MASONIC la Consiliul Uniunii Europene …

Nu mai este timp de pierdut in frivolitati. Trebuie sa ne informam si sa ne tinem la curent prietenii si cunostintele despre ceea ce se intampla pentru a putea reactiona in cunostinta de cauza.
Deci, un indemn: dati mai departe!

Niciun comentariu: