Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

joi, 17 februarie 2011

ROMANIA ASERVITA

Se pare ca temerile pe care le-am nutrit cu privire la scopul actiunilor ocultei asupra tarii noastre prind contur, intrucat au inceput sa apara stiri care ne pregatesc pentru acceptarea ideii de pierdere a suveranitatii nationale.
Nu degeaba am fost adusi in starea in care sa nu mai putem reactiona spre a ne apara fiinta, neamul si tara. Jugul pus peste neputinta ce ne-a fost indusa si desavarsit prin erodarea identitatii proprii prin procesul de subordonare a noastra in fata oligarhiei minoritare se apropie de sfarsit. Si  telul este unul marsav, in concordanta cu calitatea "elitelor" mai mult sau mai putin ocul;tate si a minoritatilor folosite ca instrumente docile si slugarnice de catre acestea.
Citez din articolul "Emil Boc si Philippe Le Hourerou (Banca Mondiala) vor un "Cap limpede" al Guvernului dupa model britanic" / REALITATEA ROMANEASCA:

"HotNews informeaaza: Discutiile dintre premierul Boc si vicepresedintele Bancii Mondiale pentru regiunea Europa si Asia Centrala, Philippe Le Hourerou (foto), au fost axate pe un proiect confidential pe care apropiatii premierului l-au confirmat pentru HotNews, dar au refuzat sa ofere prea multe detalii. Este vorba de formarea unui "Centru al Guvernului" dupa model britanic, format din economisti straini (profesori la facultati celebre) si romani, reprezentanti ai unor partide politice (pentru a asigura sustinerea politica a proiectului) si persoane publice cu o foarte buna reputatie. "Acest nucleu se va ocupa de strategia Romaniei pe termen mediu si lung", au declarat pentru HotNews.ro, surse guvernamentale.
"Va fi o constructie care va prioritiza politicile publice de care Romania are nevoie. Sunt o gramada de politici care nu au suport bugetar si o gramada de alocari care nu sunt eficiente. Suntem in faza in care primul ministru si-a dat acordul in urma cu o saptamana, iar in discutiile de astazi cu vicepresedintele Bancii Mondiale se stabilesc detaliile acestui proiect", au mai spus sursele citate.
"Tot acest plan va demara incepand cu saptamanile urmatoare si se va intinde pe circa 3 ani, din cate stiu. Urmeaza sa fie formata o Unitate de Prioritizare, formata din experti pe zonele mari: economic, social samd. Un fel de secretariat tehnic, un fel de cap limpede pentru Cabinet care sa pregateasca strategiile de dezvoltare, inclusiv sa regandeasca programul national de reforma facut de DAIS (Directia de Analiza Institutionala si Sociala- nota mea DP), a carei substanta poate fi imbunatatita. Va fi vorba de o structura viabila, formata din oameni tineri care vor sa faca ceva. Modelul e cel britanic, englezii avand o constructie similara", au mai spus pentru HotNews.ro, apropiati ai Cabinetului".
(Text: Mireille Astrid Popa).

Comentarii proprii:
Asadar se va implementa o structura suprastatala ce va avea prerogativele de decizie, deasupra organelor legislative si executive ale statului nostru, asa incat ce am mers pana acum degeaba la vot, dar ce vom merge in viitor, cand totul nu va fi decat un simulacru.
Astfel vom fi captusiti cu o structura de tip masonic, care va actiona despotic si fara a da motivatii sau explicatii (tot a validat Adrian Nastase masoneria, la sfarsitul ultimului sau mandat de premier, ca asociatie de utilitate publica - adica sa poata fi finantata de la bugetul de stat).
Vom deveni astfel pionii unor minti cel putin tulburate, care vor decide ce vor dori pe spinarea noastra, fara a putea fi trasi la raspundere sau apelati spre a da explicatii.
Iata cum pegra imunda va stapani tara noastra, dispunand dupa bunul (raul) sau plac de toate resursele nationale. Adica un sclavagism acoperit printr-un simulacru democratic.
Pe moment, in indignarea care ma copleseste, nu-mi ramane decat sa reiterez ceea ce spuneam in articolul GANDURI LA CUMPANA ANILOR:
"Inca odata fac apel sa: fim solidari, caci am fost adusi in situatia de a nu mai avea decat doua cai de a birui. Exista calea pasnica si de mai lunga durata prin care va trebui sa izolam complet pegra abatuta asupra noastra si sa o lasam sa piara pe limba ei, privind-o cel mult ironic, atat timp cat nu ne va fi pusa in primejdie de moarte existenta (oare am atins acel stadiu?) si exista si calea “terapiei de soc” pe care putem sa o aplicam pentru scaparea mai grabnica de pegra bolnavicioasa, asumandu-ne resposabilitatea viitorului natiei noastre".
Sau, cum le limpezea marele geniu national, Mihai Eminescu:

"Şi de-ntrebaţi atuncea, vouă ce vă rămâne?
  Munca, din care dânşii se-mbată în plăceri,
  Robia viaţa toată, lacrimi pe-o neagră pâine,
  Copilelor pătate mizeria-n ruşine...
  Ei tot şi voi nimica; ei cerul, voi dureri!

  De lege n-au nevoie - virtutea e uşoară
  Când ai ce-ţi trebuieşte... Iar legi sunt pentru voi,
  Vouă vă pune lege, pedepse vă măsoară
  Când mâna v-o întindeţi la bunuri zâmbitoare,
  Căci nu-i iertat nici braţul teribilei nevoi.

  Zdrobiţi orânduiala cea crudă şi nedreaptă,
  Ce lumea o împarte în mizeri şi bogaţi!"

Cititi si: GENOCIDUL ROMANILOR

              GANDURI LA CUMPANA ANILOR

              Experimentul ROMANIA

              ROMANII, POPOR FARA TARA (VI)

              NEVOIA DE SOLIDARITATE ACTIVA

              INTRECEREA IN TRADARE

Niciun comentariu: