Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

joi, 24 noiembrie 2011

CARNAVALUL CLOVNILOR

Parca nu este suficient ca in Romania, tara noastra, a romanilor, pe care noi o iubim pana la sacrificiu, dar nu ne putem bucura de ea din cauza complotistilor straini si cozilor lor de topor infipti de aproape 22 de ani la conducerea statului roman, se desfasoara, tot de atunci, un continuu carnaval al tradatorilor, dar acum incepem sa avem parte si de un carnaval al clovnilor. Caci cum altfel poate fi numita aceasta piesa de prost gust prin care se vehiculeaza ideea reinstalarii monarhiei in Romania, cand cu senilul care se face ca nu isi mai aduce aminte de cate ori a tradat si jefuit aceasta tara, cand cu “eternul” mostenitor al tronului Angliei, printul Charles. Acesta din urma este un fel de comic de renume, adus in joc de alti clovni pentru a spori prestigiul distributiei, care sustine ca are legaturi de sange cu…Vlad Tepes (!!!), desi el ar fi descendent al unei foste contese de origine maghiara din zona Targu Mures. Baleind intre aceasta si ridicola alegatie ca ar fi urmas al lui Vlad Tepes, el deja a tradat tara al carei rege ar dori sa devina, Romania, inca de cand a achizitionat proprietati, nu in zona in care a avut pretinsi ascendenti, adica Targu Mures, ci, unde credeti?! Tocmai in asa-zisul tinut secuiesc, dand apa la moara ridicolilor revizionisti maghiari care acum se cred din nou mari vechili ai unui stapan puternic si, prim urmare, ne pot ameninta pe noi, marea majoritate, de fapt majoritatea coplesitoare, cu actiuni din cele mai nesabuite cum ar fi iesirea in strada si nesupunerea civica, urmarind probabil sa procedeze la o noua epurare etnica a judetelor Harghita si Covasna, dupa modelul de trista amintire din 1990-1991, in dorinta lor marsava de o crea o enclava pur ungureasca in zona amintita.
Cu toate acestea ei nu sunt decat alti clovni ai istoriei care completeaza liota celor amintiti mai sus, de la stapani, pana la cozi de topor.
Acum, stand stramb si judecand drept, un carnaval al clovnilor nu ar fi rau venit daca el ar fi distractiv, dar faptele acestei liote sunt de-a dreptul supergrave si cu un implicit potential tragic atat prin consecinte, cat si prin eventualele noi jertfe umane ce vor fi produse si care ar aduce la saturatie capacitatea de rabdare a romanilor si la erodare spiritul lor bland si tolerant, generand un taifun greu de oprit avand in vedere disponibilitatea dovedita istoric a romanului deznadajduit de a lupta pana la sacrificiul final.
In plus, joaca nesabuita cu figurile sfinte ale isoriei, precum Vlad Tepes, un erou de seama al neamului tocmai prin jertfa pe care a adus-o in lupta dusa impotriva lacomiei, necistei si nedreptatii si care acum este batjocorit de niste clovni ai istoriei, care ii terfelesc numele ba asimilandu-l cu un hidos personaj numit Dracula, ba transformandu-l in blazon al unor degenerati ai zilelor noastre, straini de neamul sau cel romanesc, aceasta joaca deci poate oricand produce un declic al unei asa-numite ore astrale a istoriei prin care aceasta sa-si regleze instantaneu conturile cu impostorii sai.
Culmea ridicolului este ca Vlad Tepes este dezonorat tocmai de unii care sunt de fapt adevaratii urmasi ai contesei-vampir care a ingrozit lumea prin faptele sale abominabile produse la confluenta secolelor XVI – XVII [cititi postarea pe aceasta tema intitulata ADEVARUL DESPRE UNGURI (III)].

Revenind la actualul carnaval al clovnilor, doresc sa redau mai jos un articol din Jurnalul National care dezvaluie spleen-ul ce a cuprins liota acestora si cam ce ar vrea ei sa faca spre a inainta printr-un autentic grotesc spre un sigur tragism:


Daily Mail: Prinţul Charles ar putea deveni în sfârşit Rege... Al României!... 

Prinţul Charles al Marii Britanii, deja cel mai longeviv moştenitor de tron din istoria Regatului Unit, ar putea fi tentat să se lase încoronat ca rege al României, scrie Daily Mail. Publicaţia porneşte de la speculaţii din presă şi realizează un material intitulat "Prinţul Charles ar putea deveni în sfârşit Rege... al României".
"Deci, dacă prinţul Charles se plictiseşte să aştepte să urce pe tronul Marii Britanii, el ar putea fi tentat să se lase încoronat rege Carol al III-lea", notează tabloidul britanic.
"Regele Mihai a fost forţat să abdice de către conunişti, care au ameninţat că vor comite execuţii în masă, dacă va refuza să se retragă. România a îndurat apoi zeci de ani de comunism, mai ales sub conducerea lui Nicolae Ceauşescu, care a condus ţara cu o mână de fier din 1965 până la execuţia din 1989", aminteşte cotidianul.
"Este puţin probabil ca Charles să fie luat în serios ca eventual pretendent la tron, pentru că regele Mihai este în viaţă - deşi este în vârstă, având 90 de ani - şi are familia sa. În pofida reintroducerii democraţiei, în ultimii ani s-au înregistrat însă tot mai multe apeluri în România penru reinstaurarea monarhiei. Şi după ce s-a aflat într-un interviu, cu doar câteva săptămâni în urmă, că Charles are legături de sânge cu Vlad Ţepeş, numele său a fost, în mod bizar, aruncat în joc", mai scrie Daily Mail.
Acest scenariu, scrie ziarul britanic, a fost adus în discuţie şi când ministrul Elena Udrea a "zburat la Londra, săptămâna trecută, pentru a se întâlni cu Charles". Daily Mail scoate în evidenţă faptul că această întâlnire nu a fost anunţată, însă au fost publicate, ulterior, fotografii, iar "strălucitoarea Udrea a vorbit în termeni laudativi despre prinţul moştenitor, spunând că românii ar trebui să fie precum Charles, să aprecieze mai mult ţara în care trăiesc".
"Ziarele din Europa Centrală au mers mai departe cu speculaţiile", continuă Daily Mail, "spunând că Charles ar putea să renunţe la tronul britanic în favoarea mult mai popularului fiu William, urmând ca prinţul să devină viitorul Rege al României".
Tabloidul încheie articolul notând faptul că purtătorul de cuvânt al Casei Regale a confirmat întâlnirea Elenei Udrea cu moştenitorul tronului britanic, însă a catalogat speculaţiile drept "ridicole".

               ADEVARUL DESPRE UNGURI (V)
               ADEVARUL DESPRE UNGURI (III)
               ADEVARUL DESPRE UNGURI (I)
               Experimentul ROMANIA intra in faza finala
               DESTRAMAREA ROMANIEI
               EPURAREA ROMȂNIEI
               RATACIREA DIN URMA
               CARNAVALUL TRADATORILOR
               SUBVERSIUNEA IDEOLOGICA
               ASASINII
               GENOCIDUL ROMANILOR
               Experimentul ROMANIA
               INTRECEREA IN TRADARE
               ROMANII, POPOR FARA TARA (IV)

Niciun comentariu: