Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

vineri, 16 martie 2012

AUTOVIDANJAREA PUTERII POLITICE


Ajunsa la un trist apogeu al decadentei umane si temandu-se de razbunarea poporului pe care l-a siluit mai bine de 22 de ani, actuala putere politica a inceput sa isi dea masura grotescului prin manevrele pe care le dezvolta, in speranta ca va fi in stare sa manipuleze fara sfarsit un popor prea bun pentru ea.
In ingamfarea sa fara limite, aceasta regina a tradarii, vulgara si agresiva, incepe sa isi dea masura nonvalorii si incearca disperata o reciclare ce sa o transforme dintr-o prostituata, respingatoare prin bolile contractate, intr-o Alba ca Zapada ingenua si meritorie. O metamorfoza fara sanse de reusita avand in vedere atat materialul de reciclat, care provine dintr-o continua autovidanjare, cat si catalizatorii noii materii care, in ciuda recosmetizarii, nu sunt decat reziduuri din spuma necuratiei purtate intr-o parte sau alta de zbaterile, in propria hazna, a acestei scarboase puteri politice.
Un nou succes ar fi egal cu axfisierea intr-o punga transparenta a super-aurolacului ce ar urma ca poporul roman sa devina prin continua degenerare la care a fost, este si va fi supus.
Redau mai jos integral un reusit articol pe aceasta tema:

Dan Diaconescu aduna toata mizeria din USL = PDL


Dan Diaconescu a fost fugarit din Piata Universitatii. A fost de doua ori acolo, incercand probabil sa ia pulsul pietii, sa vorbeasca protestatarilor si sa afle care i-ar fi sansele la alegeri. S-a convins mai repede decat ar fi sperat.
Pe loc, oamenii i-au administrat un tratament dur si la obiect - "pleaca, du-te si nu mai veni!". I-or fi spus oamenii sa isi puna fundul in Rolls-Royce-ul sau Phantom si sa plece in garsoniera cu tomberoane.
Un adevarat vidanjor politic, dupa ce a adunat prin platoul sau toate gunoaiele societatii, Dan Diaconescu Direct nu a tinut cont deloc de pumnii in cap primit in Piata Universitatii si a organizat repede un Congres extraordinar al Partidului Poporului. Si-a imbracat in mov ca pe damele de companie toti membrii, si-a mutat televiziunea in sala din Casa Poporului si a urlat ca vremea "dictaturii dictatorului Basescu a trecut".
DDD isi imagineaza astfel ca poate fi profitorul cel mai eficient al acelui singular slogan din Piata Universitatii - "USL=PDL=ACEEASI MIZERIE", ridicat de propaganda la rang de cor general al poporului - si viseaza sa se transforme in creuzetul in care sa se scurga toate frustrarile romanilor din ultimii 22 de ani. Ca o adevarata hiena, realizatorul celor mai imunde talk-show-uri din media romaneasca, Dan Diaconescu insista sa se prezinte poporului ca salvatorul natiunii in chip de Alba ca Zapada gata sa atraga pe toti dezgustatii de mizeria intregii clase politice.
Lasand deoparte circul manelistic, de un prost gust infiorator, pus in scena la asa-zisul prim Congres al Partidului Poporului, bine asezonat intr-un populism desantat de tente nationaliste, discursul lui Dan Diaconescu loveste exact in locul gol lasat de actuala clasa politica. In deceptia cvasi-generala a romanilor fata de toate partidele politice, de la stanga la dreapta, fara exceptie. Incercand sa se prezinte pe sine drept mantuitorul natiunii, DDD nu reuseste de fapt decat sa ingroase si mai mult exact dezgustul fata de tot ce inseamna politicieni.
In realitate, Dan Diaconescu este produsul perfect al mizeriei clasei politice romanesti. Primul si cel mai vizibil copil al ei. El nu este salvatorul si solutia, ci expresia cea mai trista a dimensiunii nemerniciei si oportunismului desantat al tuturor profitorilor care s-au bulucit sa conduca aceasta tara. Refuzand sa inteleaga adevarul din alungarea sa din Piata Universitatii, Dan Diaconescu chiar se incapataneaza sa-i considere pe romani atat de prosti si inculti politic incat sa se arunce in bratele celui mai suspect om de televiziune.
Protestul din Piata Universitatii a deschis scena pentru toate aparitiile anuntate anul trecut. De la Alba ca Zapada a ghicitorului in stele Sebastian Lazaroiu pana la Miscarea Populara a Ioanei Basescu sau Noua Republica a unui baiat inca nedetectabil, acum este momentul implinirii marii profetii - este timpul ca ele sa se buluceasca in viata romanilor. Nu am nicio indoiala ca toate vor avea soarta lui Dan Diaconescu in Piata Universitatii.
Pentru ca o fi poporul prost, dar nu e chiar atat de prost pe cat il cred toti acesti agenti electorali ai actualei Puteri, rasfirati si deghizati in fel si fel de forme cu nume tot mai hazlii si puerile. Actuala Putere refuza sa inteleaga ca oamenii chiar nu vor sa se mai lase atat de usor pacalit inca o data. Chiar daca va sfarsi, inevitabil, din nou intr-o crunta deziluzie.
(Sursa: http://www.ziare.com/dan-diaconescu/partidul-poporului/dan-diaconescu-aduna-toata-mizeria-din-usl-pdl-opinii-1146482).

Niciun comentariu: