Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

sâmbătă, 25 septembrie 2010

ROMANII, POPOR FARA TARA (III)

Neindoielnic, cea mai concludenta dovada ca romanii au fost supusi unei agresiuni premeditate reiese, cu acuratete si forta, din jaful economic, decadenta politica si indecenta jurnalistica a cozilor de topor infipte in toate aceste domenii vitale si care executa orbeste si fara scrupule ceea ce li se ordona, impaunandu-se mandri cu o coroana pe care de fapt trebuie gravat cuvantul NEMERNICIE.
Nu voi aborda aceste domenii care sunt mai bine si mai documentat evaluate de catre mai multi patrioti ce nu si-au pierdut cumpatul si curajul.
Ma voi ocupa, pe scurt, de un domeniu mai subtil: cel al marketingului raului, profesat in sustinerea si/sau completarea actiunilor veneticilor mai sus-numiti.
Astfel, s-a procedat la stergerea din memoria internationala a gloriei romanilor, negandu-le acestora, denigrandu-li-se sau ingnorandu-li-se cu buna stiinta meritele istorice, culturale, religioase sau sportive, chiar si, sau mai ales, pe cele incontenstabile.
Miseleste se incearca a li se suprapune Romaniei si poporului roman o imagine negativa, indezirabila si degradanta care sa conduca la formarea unei repulsii internationale, astfel incat orice act agresiv sau abuziv indreptat impotriva tarii noastre sa fie perceput de opinia externa ca un act just si protector pentru aceasta.
In continuarea celor amintite in capitolele anterioare, iata numai cateva exemple foarte recente care conduc la formarea unui astfel de rationament:

Cititi, va rog: REPORTAJ SCRIS CU LACRIMI. LA 120 DE ANI DE LA ASASINAREA LUI EMINESCU, ȘI MEMORIA I-A FOST UCISĂ! DE CRIMINALUL CULTURII ROMÂNE, UNGURUL KELEMEN HUNOR!

Cititi si: ARTISTII ROMANI INTERZISI LA ICR NEW YORK !

Citit si: Francezii ne fac imputiti, comunisti si poponari 

Cititi si: Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a confundat limba romani cu limba română

Sunt convins ca nu va exista cititor al acestui articol care sa nu poata veni in completare cu un alt exemplu similar sau asemnator petrecut in ultimii peste 20 de ani.
Si ma intreb: la astfel de numeroase si concertate nemernicii oare nu mai simtim nevoia sau nu mai avem puterea sa replicam?
Ce se intampla, oamnei buni, cu voi?
Va conjur, nu ii mai lasati fara o replica pe masura pe ticalosii care ne ataca si incearca sa ne desfiinteze!
Am reusit de-a lungul mileniilor sa ne pazim structura morala crestina si sa ii crestinam si pe cei din jurul nostru, luptand cu curaj si eroism.
Domnul ne-a aparat in tot acest timp si ne va apara si pe mai departe.
Asa cum testamentar ne-a lasat: “În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea”.

2 comentarii:

Bouda Francisc spunea...

Adevarurile pe care le rostiti sunt amare si dor. O singura intrebare ma frige : ce e de facut, atata timp cat majoritatea absoluta dintre noi este total dezinteresata de viitorul copiilor nostri si a viitorului nostru ca natiune ?... Atata timp cat nu suntem in stare sa ne educam copii si sa avem grija de batranii nostri , suntem condamnati definitiv la diswparitia ca popor.

Ion Olteanu spunea...

Sa ne definim cu curaj si sa ne rostim vrerea spre a ne osebi de cei care ne imping spre toboganul pierzarii...