Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

luni, 17 ianuarie 2011

JAFUL CONTINUA DIRECT DIN BUZUNARUL FIECARUI ROMAN

Am primit un mesaj care m-a facut sa simt ca trebuie sa iesim la lupta pentru supravietuire, caci altfel ne vom trezi in situatia ca nu vom mai avea nici macar din ce trai, fiind numai buni de inregimentat in nesfarsite cohorte de sclavi ce se vor multumi sa se lase exploatati si manevrati in folosul unor "elite" minoritare dar nemiloase.
Iata mai intai ce mesaj am primit:

"Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:
- acciza este de 467 EUR / tona
- taxa de drum este de 125 EUR / tona
- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR / tona
Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.
Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR / tona (taxe si accize)
Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR
Totalul este de 1205.28 EUR / tona
Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)
Producatorul incaseaza 370 EUR / tona
Statul incaseaza 835.28 EUR / tona

ASA CA, OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC,,, DA MAI DEPARTE DACA ESTI ROMAN !!"

Nu stiu cat de elaborat si precis este acest calcul, dar din propriile estimari, inclin sa-i dau gir.
Insa problema prioritara nu este acest calcul, ci ceea ce ne prezice el, prin cumularea a tot ceea ce s-a intamplat cu tara noastra si cu noi in ultimii peste 21 de ani. Dupa cum am comentat anterior, in majoritatea articolelor publicate pe acest blog, jaful continuu si sangeros la care au fost supusi romanii in acesti nefasti ani a contribuit de o maniera sistematica la slabirea statului national si a fibrei biologice a poporului roman. Urmare a desfasurarii acestui funest carnaval al tradarii si hotiei s-a ajuns la situatia in care romanii nu mai siguranta traiului in propria tara, ajungand sa si-o caute aiurea prin intreaga lume.
Lovitii miseleste, ei au ajuns o populatie fara tara, desi inca locuiesc pe propriul teritoriu national. Si pentru ca nu mai au niciun control asupra statului, acesta a ajuns sa le fie inamicul nr.1, nu prin sine insusi, ci prin cei care au pus stapanire pe el si il folosesc in scopuri mai mult sau mai putin ocultate.
Astfel, dupa ce jaful patrimonial si financiar la nivel de tara s-a diminuat odata cu apropierea de epuizarea resurselor, se trece acum la jaful la nivel de individ, prin diverse metode: reducerea salriilor, recalcularea pensiilor si a altor indemnizatii, marirea diferitelor taxe si impozite, majorarea fara vreun scop util a gradului de indatorare a tarii prontr-o nerusinata sifonare a banilor FMI, cresterea preturilor si tarifelor s.a.m.d.
Ceea ce m-a scandalizat si m-a determinat sa scriu acest articol este ca, pe fondul celor mentionate imediat mai sus, neobrazarea si nemernicia au ajuns la un asemenea grad de a impune si o taxa de solidaritate pentru recuperarea prejudiciului creat prin falimentarea Boncorex. Asadar nu este de ajuns ca, printre multe altele, s-a devalizat cea mai puternica si bogata banca a Romaniei, dar se mai si "recupereaza" prejudiciul produs tot pe spinarea bietului roman care oricum nu a beneficiat de vreun sfant de la aceasta banca si nici nu a inteles prin ce inginerie ea a disparut.
Ceea ce se intampla acum ma face sa cred ca am intrat deja in faza finala a planului prin care oculta mai intai va sugruma in intregime poporul roman, dupa care va incepe sa se faca din ce in ce mai vizibila din spatele fantoselor folosite drept instrumente docile pana acum, procedand eventual chiar la sacrificarea tocmai a cestora, si se va prezenta in postura de salvatoare a Romaniei pe care o va prelua in control direct, danadu-ne astfel lovitura de gratie.
Mai exista insa un singur obstacol pe care nu-l va putea surpasa indiferent ce ar face: dragostea lui Dumnezeu pentru necajitul popor roman, caci aceasta este cea care a facut ca romanii sa treaca prin toate vicisitudinile istoriei acestei lumi si sa iasa din fiecare dintre acestea in mod miraculos tot mai intariti.
Credinta si curaj!

"Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tara mea de glorii, tara mea de dor?
Bratele nervoase, arma de tarie,
La trecutu-ti mare, mare viitor!"

Niciun comentariu: