Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

miercuri, 26 ianuarie 2011

ASASINII

Prima intentie a fost sa intitulez acest articol “Asasinii economici” dar am considerat ca limiteaza favorizant campul de samavolnicii la care doresc sa fac referinta. Asadar “Asasinii”, pur si simplu, pentru a acoperi o arie cat mai larga a activitatilor inumane la care poporul roman este supus de peste 21 de ani: deposedarea de patrimoniul material si funciar, financiar si spiritual.
Ca este vorba de o actiune premeditata si coordonata, am stabilit deja din articolele anterioare. Dar ce urmareste ea, asta este o chestiune mai ampla si care trebuie abordata cu rabdare si perseverenta pentru a ajunge la concluziile corecte, facand astfel posibila o larga mobilizare si solidarizare a romanilor in fata pericolului destramarii tarii si disolutiei neamului romanesc.
Vedeti acum, chiar acum, ce valori culturale “romanesti” sunt apreciate si remarcate de catre diversi straini “binevoitori”: manelele, lumea vicioasa a prezentarii de moda si diverse productii literaro-artisitce, cu conditia ca acestea, sub masca anti-comunismului, sa ironizeze poporul roman si realizarile sale istorice.
De ce se intampla asa?
Din urmatoarele motive, care nici pe departe nu sunt exhaustive:

- exista a linie directoare, pornita prin “prostul suprem”, Silviu Brucan, si continuata de “ünicatele” aflate sub obedienta sa, prin care s-a reactivat o mai veche intreprindere si anume aceea de denigrare a spiritului romanesc si ridiculizarea sa;
- odata desfasurata aceasta campanie de lunga durata, trebuie, in acelasi timp, pus ceva in loc, ceva hidos care sa confirme toate dejectiile si subcultura aruncate artificial in carca poporului roman;
- totodata statul roman este supus disolutiei pentru a nu putea replica in numele celor pe care ii reprezinta, ci, aflandu-se in mainile unor gaunosi reprezentanti, el practic se va intoace impotriva propriilor cetateni, degradandu-i deliberat si lasandu-i expusi, fara vreo posibilitate de aparare, la cheremul celor care ii manevreaza pe acesti habauci;
- cumulativ, romanii sunt deliberat dezmosteniti, dupa organizatia statala (sub care s-ar fi putut solidariza si organiza pentru a-si apara fiinta) si de toate bunurile materiale si financiare pe care le realizasera cu mari eforturi intr-o relativ scurta perioada de timp (cea socialista), bunuri care le apartineau fara putinta de tagada si de care ar fi putut sa se serveasca pentru a-si sustine existenta si a-si asigura dezvoltarea independenta;
- in paralel, pe acest fond al dezabilitarii, s-a pornit si o campanie, subtila la inceput, de distrugere a fibrei biologice a poporului roman, prin subminarea atat a agriculturii si a industriei alimentare, cat si a sistemului de asistenta de sanatate, dar si de control al igienei si sigurantei produselor alimentare;
- in acelasi timp, s-a procedat la aplicarea dublului standard prin care minoritatile de tot felul au fost “discriminate pozitiv” astfel incat s-a introdus uzanta ca acestora sa li se aplice intotdeauna un alt standard, superior celui aplicat romanilor.

Prin toate aceste actiuni romanii s-au trezit ca, in nici 20 de ani, dintr-o natie falnica, renumita pe plan mondial prin realizarile sale prestigioase si prin pozitiile curajoase adoptate cu privire la diverse evenimente internationale, au devenit o populatie fara tara, asimilata termenului de tigan (tiganii devenind intre timp romi, adica un derivat al tiganilor de romani), silita sa ia calea pribegiei spre a-si asigura supravietuirea pe alte meridiane, fara niciun cuvant de spus in tara care inca poarta denumirea de Romania, supusa la tot felul de experimente inumane si la o agresiune continua din partea autoritatilor, adusa deja in pragul de a-si pierde suveranitatea.
Dar in acest scop mai sunt cativa pasi de facut spre a se anihila orice posibilitate de rezistenta izvorata din valorile ancestrale ale romanilor reprezentate de patriotism, credinta, familie, bunatate si spirit de intrajutorare, valori care au asigurat perpetuarea milenara a natiei noastre, in ciuda tuturor vitregiilor care s-au abatut asupra noastra.
Cred ca prin cele succinct redate pana aici se justifica titlul ales.
Repet: ceea ce se intampla poporului roman depaseste cu mult orice altceva s-a intamplat cu alte natii in vremuri tulburi, de razboi, prin lungimea chinului, dar si prin marsavia si cruzimea cu care a fost practicat pe timp de pace.
Trebuie sa punem piciorul in prag si sa oprim acest genocid halucinant, fara egal in istoria moderna.
Avem nevoie de solidaritate si curaj. Cautati cu totii in strafundurile sufletelor voastre si veti gasi ceea ce inaintasii nostri ne-au transmis prin nenumaratele lor jertfe: o dragoste de tara si de semeni ce se mosteneste deja genetic si care nu se poate nicicand si nicicum pleca in fata faradelegii.
Din ca altceva puteau sa izvorasca versuri precum ale marelui poet national George Cosbuc:

“O lupta-i viata, deci te lupta
  Cu dragoste de ea, cu dor.
  …………………………..
  Traiesc acei ce vreau sa lupte;
  Iar cei fricosi se plâng si mor”.

Nu noi trebuie sa ne temem, ci cei ce au dorit sa ucida un astfel de spirit, caci spiritul nu poate fi ucis de lumea aceasta, fiind divin.

Citit si: GENOCIDUL ROMANILOR

             GANDURI LA CUMPANA ANILOR

             Experimentul ROMANIA

            ROMANII, POPOR FARA TARA (VI)

            NEVOIA DE SOLIDARITATE ACTIVA

            INTRECEREA IN TRADARE

Un comentariu:

Bouda Francisc spunea...

Dureroase adevăruri... Poate de aceea nu sunt comentarii... Avem într-adevăr nevoie de solidaritate și curaj, dar , vai , unde le mai găsim astăzi în România?: solidaritate în minciună și curaj în hoție găsim peste tot în țară. Cei curajoși sunt solitari iar solidaritatea este o nebuloasă pentru cei mai mulți dintre români. Avem însă ocazia să dăm de pământ cu minciuna, hoția și toate relele care ne fac zile grele la anul , la alegeri. Sper să nu ratăm ocazia...