Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

duminică, 30 ianuarie 2011

SUBVERSIUNEA IDEOLOGICA

Zilele acestea s-au suprapus doua evenimente de rezonanta pentru conjumctura mondiala: prezentarea raportului asupra starii Uniunii de catre Obama si deschiderea forumului de la Davos. Ceea ce mi-a atras in mod deosebit atentia a fost folosirea unei expresii identice atat in raportul primului, cat si in raportul de deschidere a forumului din Elvetia: trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca avem de-a face cu o noua realitate.
Nimic in plus, amanunte care sa defineasca aceasta noua relitate sau indicatori de referinta, ceea ce imi da libertatea de a gandi ca “ëlitele” s-au pus de acord si vom intra intr-o etapa radicala, cea de impunere a unei realitati asa cum a fost ea schitata in laboratoarele celei mai periculoase bande de criminali scelerati fara frontiere, oculta mondiala.
Ramane sa vedem daca instrumentele de implementare presupun violenta sau acapararea pur si simplu a statelor dezmostenite economic de catre fortele cele mai potente din punct de vedere financiar, care vor actiona sub umbrela deiferitelor state sau confederatii statale deja formate, sau care urmeaza a se forma in viitorul apropiat, ceva de genul alinatelor din uverturile ultimelor doua razboaie mondiale.
Insa instrumentele in sine nu vor fi suficiente pentru supunerea neconditionata a viitoareloir victime si un intreg arsenal indeologic va trebui pus in miscare prin intermediul celor mai diverse mijloace mass media.
Pentru noi romanii nu este o noutate caci de peste 21 de ani suntem supusi unei continue ideologizari mediatice de catre o mass media aservita invadatorilor mai mult sau mai putin ocultati si uneltelor locale, aflate in slujba acestora.
Putem astfel sa recapitulam elementele asediului mediatic pe care l-am suferit pe propria piele si sa deducem la ce urmeaza sa ne asteptam.
Va urma cu siguranta o ofensiva mondiala de spalare a creierelor prin intermediul unei subversiuni ideologice spre a se implementa prima faza, aceea de demoralizare, prin inducerea unei confuzii generale, astfel incat sa se ajunga la situatia ca nimanui nu-i va mai pasa care este adevarul.
Va amintiti cum la noi s-a inceput cu “vidul de putere” prin care s-a deschis drumul unui grup anteorganizat catre preluarea tuturor praghiilor statului in putine maini, dar clamand ca in numele poporului, pentru instaurarea democratiei.
Totodata s-a inceput trasarea cortinei de fum peste toate realizarile perioadei socialiste, prin blamarea continua a acesteia si a lui N. Ceasusecu, urmarindu-se nimic altceva decat a se impune in mentalul colectiv ideea de nimicnicie si nonvaloare pentru tot ceea ce se realizase si acumulase in perioada cea mai fructuoasa, de altfel, a statului roman, retezandu-se astfel orice posibilitate de a se mai face vreun bilant comparativ.
Astfel s-a putut forta nota si convinge (deruta) opinia publica in sensul ca ori se merge pe mana “ünicatelor” varate ad-hoc pe gatul romanilor, ori ne vom afla in fata unui mare dezastru national.
A doua faza este cea de destabilizare prin actiuni cat mai variate impotriva bunului simt, pe care se formase pana atunci opinia publica, pentru a se impune obisnuinta ca lipsa de continuitate si coerenta este o stare de normalitate. In aceasta faza ceea ce conteaza este sa se accepte larg ideea ca noile programe ce se vor adopta vor fi costisitoare, desi in aceleasi timp se va instraina intreg patrimoniul material, funciar si financiar al tarii (actiune contra bunului simt, dar devenita componenta a noii stari de normalitate).
La noi s-a sustinut ca trebuie sa ne reconstruim tara pentru atingerea unui stadiu de prosperitate precum al statelor dezvoltate economic, trecand printr-o terapie de soc ce va produce suferinta, dar ca fiecare este dator sa isi aduca astfel contributia spre a ne putea integra in marea comunitate globala in plina formare. Totodata va trebui sa ne reajustam credinta, normele morale si prioritatile valorice, astfel incat sa ne aliniem lumii moderne (prin asta realizandu-se relativizarea credintei stramosesti, acceptarea ideii ca minoritatile de orice natura – etnica, imorala, vicioasa sau infractionala – se pot bucura de drepturi superioare celor ale majoritatii, devalorizarea notiunilor sfinte de patrie si familie, dezavuarea traditiilor sanatoase si erodarea spiritului de solidaritate si intrajutorare umana).
In acest mod, sub masca democratiei si a diverselor norme ale acesteia, de fapt s-a promovat o adevarata rebeliune impotriva spiritului romanesc ce era bazat pe credinta si bunul simt milenar, aducand masele intr-o asemenea stare de confuzie incat binele sa devina rau, iar raul bine.
Si asa am fost pregatiti pentru urmatoarele faze si cred ca acesta este modelul experimentat pentru o aplicare generalizata, cu mici ajustari functie de particularitatile geo-politice si sociale ale fiecarui nou actor, dar si de accelerarea aplicarii fazelor.
Cea de-a treia faza va fi cea a aparitiei unei crize de amploare ce va necesita adoptarea neconditionata a unor politici si urmarirea catorva idealuri globale, printre care o conducere unica, oligarhica, cu un guvern mondial de aceeasi natura.
Apoi va veni ultima faza, cea de normalizare, in care oameni nu vor mai face catusi de putin apel la logica sau bun simt, ci vor adopta starea de fapt in fata careia au fost pusi, ignorand orice expunere veridica a masinatiunilor la care au fost supusi si a scopurilor reale ale acestora.
In concluzie subversiunea ideologica este destinata a-i face pe oameni sa devina insensibili fata de necesitatea de a se apara pe ei insisi sau tara lor, devenind astfel vulnerabili si permisivi celor mai odioase scenarii de subjugare neconditionata.
Mai ramane de vazut daca experimentul la care a fost supus poporul roman a dat rezultate profunde sau numai superficiale, in ceea ce-l priveste.
Cred cu obstinatie ca la romani, dupa peste doua milenii de credinta si patriotism, aceste valori, ca si multe altele, au inceput sa se transmita genetic de la o generatie la alta si niciun plan, oricat ar fi el de sustinut material si tehnologic, nu le poate schimba firea.
Este posibil ca romanul sa para ca a degenerat, dar asta este numai o aparenta, o modificare atat de superficiala si de neasimilata incat va diparea ca aburii rasuflarii la prima rabufnire de revolta fata de stapanirea nefireasca ce s-a instalat peste fiinta sa.
Caci spiritul romanesc este de esenta divina si el nu poate muri!

Cititi si: Experimentul ROMANIA

              GENOCIDUL ROMANILOR
 
              INTRECEREA IN TRADARE
 
              SCHIMBAREA DE IMAGINE
 
              FMI este artizanul revolutiilor din Lumea Araba

              Bilderberg: Agenda pentru sistemul de control centralizat la nivel global este publică şi expusă la vedere

Niciun comentariu: