Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

vineri, 1 iunie 2012

OCULTA MONDIALĂ ÎN CHIP ŞI ASEMĂNARE

VIZIONAŢI ŞI DAŢI MAI DEPARTE !!!


Pentru că se apropie ora începerii întâlnirii anuale a grupului Bilderberg, unde se pare că se va da undă liberă “executivului” pentru a se intra în linie dreaptă cu aplicarea acţiunilor planificate ce au devenit scadente (prea multe sunt sursele, atât manipulate, cât şi independente, care susţin că anul 2012 este un an crucial pentru planurile “Ïlluminati”, încât înclin a le acorda dacă nu credit, măcar atenţia necesară), procedez la o mică recapitulare asupra esenţei malefice a acestor autointitulate “elite”, spre a înţelege mai uşor că starea actuală a lumii se datorează acestor entităţi şi că ea este întocmai după chipul şi asemănarea acestora.
În loc de introducere vă rog să recitiţi artIcolul anterior: GRUPUL BILDERBERG SUB REFLECTOR, după care vă recomand să vizionaţi filmuleţele de mai jos.
Consider că subiectul este unul de interes absolut general şi de aceea am iterat îndemnul de a le transmite mai departe cât mai multor persoane.

Noua Ordine Mondială – Declaraţii făţişeGuvernul Secret Bancherul demască masoneria şi Noua Ordine MondialăNoua Ordine Mondială – Pregătirea Tronului “Fiarei”                CINE DETERMINA STAREA LUMII
                DESĂVȂRŞIREA MINCIUNII
                2012
                FITI LINISTITI, "ELITELE" VEGHEAZA!
               UNDE VOR “ELITELE” SĂ SE AJUNGĂ?
                PLANETA MAIMUTELOR
                GENOCIDUL ROMANILOR
                Experimentul ROMANIA

Niciun comentariu: