Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

miercuri, 25 august 2010

NOUA ORDINE MONDIALA SI DECIMAREA POPULATIEI

NI SE SPUNE PE FATA: principalul motiv pentru care a fost creat UNESCO este ca sa promoveze ideea de GUVERN MONDIAL …


De curand presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si-a reafirmat dorinta de a lucra indeaproape cu UNESCO, pentru a promova noile structuri.
Intr-o intalnire din 2009, Olabiyi Babalola Joseph Yai, presedintele UNESCO, a recunoscut intr-o declaratie, ca principalul motiv pentru care a fost creata organizatia este ca sa promoveze ideea de “guvern mondial”:
“Daca va reamintiti, dragi colegi, ca am spus, in prezenta lui Ban Ki-moon, secretarul general al Natiunilor Unite, ca rolul Organizatiei Educationale, Stiintifice si Culturale a Natiunilor Unite (UNESCO) este sa gandeasca guvernarea mondiala. Pentru aceasta organizatia a fost infiintata, venim in ajutorul sistemului mai ales cand masina economica isi pierde puterea, precum se intampla astazi.
Este nevoie urgent de un grup care sa se gandeasca pe termen lung la guvernarea mondiala. Sper ca vreun stat sau un grup de state vor accepta aceasta propunere, si ca organizatia, incepand cu aceasta sesiune, sa acorde atentia cuvenita”.
Dupa ce a ocupat postul de secretar general al UNESCO, in octombrie 2009, Irina Bokova a spus: “Sunt convinsa de necesitatea unei guvernari mondiale, fondata pe o etica universala, pentru a face fata provocarilor impreuna.”
Aceste declaratii nu au aparut din senin. Julian Huxley, fondatorul UNESCO, vicepresedinte al Societatii Eugenistilor si un binecunoscut transumanist, a scris in cartea sa “UNESCO: Obiectivul si Filozofia sa”: “Chiar daca orice metoda eugenista radicala ar fi imposibila politic si psihologic multi ani de acum inainte, este important pentru UNESCO sa vada ca aceasta problema este examinata cu cea mai mare grija si ca mintea omului sa fie informata atat de mult incat, chiar daca acum pare ceva de neimaginat, cel putin in viitor sa fie posibil.”
Un alt fondator, sir Bertrand Russel, a explicat: “Fiecare guvern care a fost in controlul educatiei pentru o generatie va putea sa-si controleze cetatenii fara nevoia unei armate sau a politiei…”

Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: ALICE BAILEY si FOSTER BAILEY

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Bertrand Russell, 1953:

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

“În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. “
Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta mai scria:
“Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”


Sursa: http://saccsiv.wordpress.com/2010/08/23/ni-se-spune-pe-fata-principalul-motiv-pentru-care-a-fost-creat-unesco-este-ca-sa-promoveze-ideea-de-guvern-mondial/

9 comentarii:

AA spunea...

Este destul de preocupanta situatia, oculta lucreaza la acest plan de foarte mult timp, ne tine sub control si ne manipuleaza fara ca noi sa ne dam seama iar cei care realizeaza ce se intampla sunt atacati de turmele de oi somnanbule! Ce-i de facut?

Ion Olteanu spunea...

Nu e vina lor exclusiva ca sunt somnambuli, deoarece au fost corupti si manipulati. In datoria noastra crestineacsa ne vom stradui sa-i trezim prin cunoasterea adevarului. Cine il va primi se va elibera, iar cine nu-l va primi va ramane in bezna robiei...

AA spunea...

De-acord cu tine, insa depinde si de felul in care noi vom incerca sa-i trezim! Oamenii nu trebuie sa fie fortati in a crede sau a nu crede un anumit lucru, ei trebuie sa fie determinati sa caute singuri raspunsurile la intrebari, nu crezi?

Ion Olteanu spunea...

De acord. Vom aplica principiul crestin: iti arat calea, dar alegerea iti apartine.
Sau lumeste spus "fiecare doarme cum isi asterne".

gyla25000 spunea...

hai sa ne revenim putin din ideile impuse de altii vorbe din strabuni "poate si ei guvernati de acelasi sistem" nu compatimesc pe nimeni
pentru ca prostia se naste din prostie si geniul din geniu... iar uneori aceasta regula se inverseaza dar ca sa poti sa scoti un diamant din noroi tre sa te manjesti cu totul! cei care pot iesi la suprafata sunt partiniti! dar eu personal nu as traii intr-o lume plina de incultura doar pentru ca acei inculti imi sunt semeni ci as incerca sa vad cu cine POT discuta! singura problema este ca eu o fac din ideea mea ca persoana ei insa o fac din traditie fiind vorba de generatii! corect spus nu?

Ion Olteanu spunea...

Citeste si: ROMANII, POPOR FARA TARA (VI)

Anonim spunea...

Clasele sant impartite deja, FOARTE bogati si FOARTE saraci,adica atentie ce bagam in gura si ce scoatem pe gura in rest scapa cine poate, acest holocaust mondial nu trebuia dar cineva se grabeste f, tare, oare de ce? ce nu le mai ajunge?

Ion Olteanu spunea...

Initial am crezut ca timpul ii preseaza (inca mai cred acest lucru). Dar faptul ca evident au intrat in panica ma face sa cred ca timpul este numai o componenta a complexului de factori care le determina actiunile. Cred ca raspunsul are rezonante mult mai subtile si comporta interferente din cele mai fantastice...

Anonim spunea...

noi fara sa stim suntem manipulati
pur si simplu prim multimedia si factorul cel mai important PC pentru ca fiecare PC foloseste un sistem de operare ganditiva un simplu fisier care sa receptioneze si sa transmita tot ce faci fara sa fie detectabil de antivirus
ink nu stiu sigur dar probabil prin asta suntem verificati aproape la sange tot ce facem tot ce vorbin pentru ca noi fara sa stim printr-o vorba cu un prieten ii zicem ce am facut pe parcursul zilei etc, iam compania 100% are toate datele despre noi