Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

luni, 29 noiembrie 2010

DIN PLANURILE OCULTEI MONDIALE DE DECIMARE A POPULATIEI

Citez: Codex Alimentarius - un pericol pentru sănătatea omenirii  / Evenimentul.ro

În 30 de ani, vor muri trei miliarde de oameni: un miliard de oameni vor muri din cauza lipsei elementelor principale din hrană, iar alte două miliarde din cauza bolilor ce vor fi generate de alimente în organism. Vor fi eliminate suplimentele naturale, mineralele şi vitaminele. Animalele vor fi tratate cu hormoni de creştere, iar carnea va fi iradiată. Toate plantele pentru consum din culturi vor fi modificate genetic. Cine va folosi produse naturale va face închisoare. Usturioul, menta şi alte produse comune vor fi considerate droguri.

În urmă cu un an, mai exact la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare - reprezentând aproape 85 la sută din populaţia planetei - implementarea Codex Alimentarius. Acest codex este un compendiu de legi alimentare, care va stabili regulile de alimentaţie ale naţiunilor. Implementarea, prevăzută pe mai multe etape, porneşte de la faptul că populaţia globului este mult prea numeroasă ca Terra să poată susţine o alimentaţie naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite în laborator, aditivate şi iradiate. România a trimis deja formularele de înscriere şi aderare în ultimile zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, după întâlnirea de la Roma, a început implementarea proiectului, prima etapă prevăzând plantele modificate genetic, precum şi normativele aditivilor alimentari.
Teoria conspiraţiei şi secretul hranei artificiale
Codex Alimentarius este unul dintre cele mai bine păstrate "secrete deschise" ale omenirii. Este un program mondial finanţat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Organizaţia pentru Alimente şi Agricultură (FAO), ambele aparţinând de ONU.
Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că acest Codex este menit să decimeze populaţia planetei aflată în continuă creştere. Dacă până acum războaiele mondiale erau cele care reglau numărul populaţiei, acum soluţia stă în alimentaţie.
Aceiaşi adepţi susţin că, în 30 de ani de la implementarea Codex-ului, populaţia planetei se va stabiliza la două miliarde, o masă suficient controlabilă, care este îndeajuns pentru resursele planetei şi care este în acord cu normele de poluare. În acest interval, un miliard de oameni vor muri din cauza lipsa elementelor principale din hrană, iar alte două miliarde din cauza bolilor ce vor fi generate de alimente în organism.
Conform Codex-ului, vom mânca hrană farmaceutică şi cancerigenă
Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină şi se traduce prin "codul produselor alimentare". Este o colecţie de standarde alimentare adoptate la nivel internaţional, care au ca scop declarat "protecţia sănătăţii consumatorilor şi asigurarea practicilor corecte în comerţul alimentar".
Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie preparate, semipreparate sau crude şi pentru distribuţia lor către consumator, prevederi despre igiena alimentară, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare şi prezentare, metode de analiză şi prelevare.
Codex Alimentarius intenţionează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii, cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice.
Cine se va opune sau va folosi alimente în afara Codex-ului, va face închisoare. Practic, omenirea va avea parte de o hrană farmaceutică. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative în cazul multor boli grave, descrie această situaţie astfel: "Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a câştiga bani pe seama bolilor cronice şi nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli. Industria farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-şi asigura menţinerea şi chiar creşterea pieţei de medicamente. Pentru acest motiv, medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele şi nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent şi răspândit, ucigând în acest mod milioane de oameni. La fel va fi şi în cazul Codexului, care nu este altceva decât o măsură de decimare a populaţiei planetei, care va mânca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor conţine cobalt şi vor fi modificate genetic, generând cancere".
Iată câteva aplicaţii ale Codex Alimentarius
Directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.
Este prevăzută eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produşi de sinteză farmaceutică, care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Clasificate ca "toxine", vitaminele, mineralele şi plantele medicinale vor fi pe piaţă numai în doze care nu au impact asupra nimănui. De exemplu, Coenzima Q10, glucosaminele, vor fi ilegale, folosirea lor sancţionându-se cu închisoarea.
Medicina naturistă, cum ar fi acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană, vor fi interzise.
Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu aşa numita agricultură bio. Aceasta implică, de exemplu, ca fiecare vacă de lapte de pe planetă să fie tratată cu hormonul de creştere bovin recombinat genetic produs de firma americană Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planetă folosit în scopuri de hrană trebuie tratat cu antibiotice şi cu hormoni de creştere. Regulile Codex-ului permit ca produsele ce conţin organisme modificate genetic (OMG) să nu mai fie etichetate corespunzător.
Usturioul şi menta considerate droguri
În 2001, 12 substanţe chimice despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.
Alimentaţia umană certificată legal va trebui să fie iradiată cu cobalt. Sub regulile Codex-ului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminaţi esenţiali, asupra vitaminelor şi mineralelor.
Suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici în scop preventiv şi nici terapeutic. Vor fi necesare reţete pentru toate medicamentele peste o doză extrem de mică. Usturioul sau menta, alături de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a, care pot fi comercializate doar de către marile corporaţii farmaceutice. Toate suplimentele alimentare ce vor apărea vor fi interzise până ce nu vor trece anumite teste prevăzute în noul cod. Produsele modificate genetic vor fi comercializate fără avertizarea consumatorilor.
Românii, cobai pentru Initium
BASF, un consorţiu german de produse chimice, a dezvăluit că România este prima ţară din lume care a autorizat produsul său, Initium. Compania susţine că "produsul fungicid" va ajuta viticultorii să treacă mai repede la o producţie de înaltă calitate. Purtătorul de cuvânt al companiei a afirmat că, în afară de produsul Initium pentru struguri, disponibil în Romania sub numele de Enervin, s-a acordat autorizaţie şi pentru Zampro, un produs Initium pe bază de fungicid pentru culturile de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Compania spune că ambele produse au fost testate în teren şi au demonstrat selectivitate ridicată şi eficacitate împotriva unor dăunători. Produsele Initium vor completa portofoliul alături de alţi compuşi, cum ar fi recent lansatul Cabrio Top, un multi-fungicid anti-îmbolnăvire pentru struguri. După Enervin, Cabrio Top este de aşteptat să devină o forţă propulsoare în materie de protecţie a plantelor pentru viţa de vie în România.
Aşadar, România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de "Codex Alimentarius" şi care favorizează, potrivit specialiştilor, declanşarea cancerului de colon.
Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, informează că un gram de initium care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge până acolo încât spune că pentru a putea să-ţi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţeta de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine.

Cititi si: CONCENTRAREA BOGATIILOR SI SARACIREA POPULATIEI IN PROCESUL DE GLOBALIZARE

               OCULTA MONDIALA A TRECUT DE LA LATRAT LA MUSCAT. PERICOL DE TURBARE!!! 

                NEVOIA DE SOLIDARITATE ACTIVA

                INTRECEREA IN TRADARE

                DOCTORE, VINO REPEDE. OCULTA MONDIALA IN CALDURI!

                O IPOTEZA TULBURATOARE DAR FOARTE PLAUZIBILA

               NOUA ORDINE MONDIALA SI DECIMAREA POPULATIEI 

4 comentarii:

Anonim spunea...

SUNT PERFECT DE ACORD.... SI CE PUTERE AVEM SA SCHIMBAM CEVA,TOTUL FACE PARTE DINTR-UN PLAN BINE GANDIT DE CEI MAI PUTERNICI (BOGATI)OAMENI DE PE GLOB,IAR NOI NU PUTEM DECAT SPERA IN INTERVENTIA DIVINA.

Ion Olteanu spunea...

Cu specificatia ca este vorba de planuri criminale, iar pana la interventia divina finala, aceasta se manifesta prin oameni. In consecinta trebuie ca fiecare sa poata decide in cunostinta de cauza de partea cui se situeaza. Poate ca vom fi putini dar stim cu acuratete ca biruinta va fi a noastra. Asa ca trebuie sa indraznim si sa ne solidarizam in rezistenta in bunele noastre oranduieli...

Andra spunea...

pana la interventia divina va trebui sa ne mobilizam fortele si sa luptam. sperand fara a actiona nu vom schimba nimic si nimeni nu va interveni pentru salvare. asa ca,ce planuri aveti?

Ion Olteanu spunea...

Aici nu propun a incepe o etapa violenta. Lupta este in plina desfasurare si ea oricum asa se va sfarsi. Incerc numai sa facilitez fiecaruia sa inteleaga ca trebuie sa faca o alegere in cunostinta de cauza, in sensul ca decide sa lupte fie in tabara binelui, fie se inroleaza in cea a raului. Alegerea este individuala dar soarta va fi comuna pentru tabara careia se raliaza. La fel si schimbarea...