Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

vineri, 1 iulie 2011

LINISTEA DINAINTEA FURTUNII?!

Au trecut aproape 3 saptamani de la incheierea intalnirii pe 2011 a grupului Bilderberg, la Saint Moritz (9 – 12 iunie) si comentariile pe marginea acestui eveniment sunt sarace, spre deosebire de anii anteriori.
Astfel am aflat numai lucruri vagi, cum ca pe agenda s-ar fi aflat primavara araba, cenzurarea Internetului, prelungirea crizei economice, alegerea noului sef al FMI si supra-popularea planetei, fara obisnuitele comentarii si devoalarea anumitor secrete provenite de la diverse surse din interior sau apropiate.
Aceasta cufundare in spatele unei perdele de fum ma pune pe ganduri si ma intreb cat de socante trebuie sa fie deciziile ce s-au luat acolo incat sa determine o tacere plina de rezerve a intregii mass-media. Observam ca ceea ce ni se serveste sunt poezii infantile si comentarii de cel mai indoielnic prost gust, care sa ne faca sa tratam acest subiect daca nu cu indiferenta, cel putin cu neluarea in seama.
Dincolo de toata aceasta atmosfera special indusa spre a adormi vigilenta opiniei publice si a o manipula spre o cat mai mare distantare de adoptarea unei pozitii proprii, notam insa unele actiuni care pot pune pe ganduri prin multele semne de intrebare pe care le ridica si care trebuie urmarite si disecate pentru ca viitoarele evenimente sa nu ne ia chiar prin surprindere si sa avem si noi un anumit numar de planuri de rezerva care sa ne permita a ne apara fata de abuzurile si chiar planurile criminale de care putem fi vizati.
Observam ca Obama pregateste un nou gen de razboi, dupa cel impotriva terorismului, cam de acelasi gen cu acela, adica cu resurse necontrolabile si cu lovituri surpriza: razboiul cibernetic.
De asemenea, el a declarat ca statul va finanta si va avea parteneriate preferentiale cu diverse grupuri economice, functie de potentialul acestora.
Prin asta se confirma ca disolutia statului national (la modul general) intra intr-o etapa decisiva, acesta transformandu-se dintr-un stat social, al cetatenilor, intr-un stat al corporatiilor, favorizandu-le pe acestea in detrimentul indivizilor, a caror viata devine tot mai insignifianta in viziunea statului, daca nu chiar o povara de care acesta trebuie sa se debaraseze prin orice mijloace, ceea ce inseamna ca vom incepe sa traim cu dusmanul in propria casa (noroc ca noi romanii suntem obisnuiti cu asta si am invatat sa facem fata cu brio). In acest context nici nu este de mirare ca teritoriile nationale sunt tinta unor potentiale divizari regionale, urmand ca respectivele regiuni sa fie aleatoriu si temporar unificate in structuri care sa raspunda intereselor pasagere ale multinationalelor, simbolizand mafia suverana.
Si pentru ca veni vorba de populatie, sa remarcam ca a reinceput ofensiva impotriva acesteia. Fenomene naturale extreme, banuite a fi intentionat provocate, se inmultesc iar rata mortalitatii provocata de acestea creste exponential. La acestea se aduga si alte actiuni controlate si concertate:
-         marirea productiei de produse alimentare modificate genetic (un studiu recent arata ca in SUA acestea au produs din 2008 pana in prezent moartea a peste 3 milioane de oameni) si diminuarea drastica, chiar eliminarea celor traditionale;
-         revenirea puternica a folosirii indulcitorilor in industria bauturilor (in special a celor racoritoare) si a dulciurilor;
-         sporirea campaniilor de vaccinare, din ce in ce mai putin motivate sau cu motivare fortata;
In plus, constatam o sporire fara precedent a diverselor campanii de avertizare a populatiei despre variate pericole ce ne pandesc la fieacre pas: poluare agresiva (inclusiv nucleara), radiatii solare fara precedent, radiatii cosmice, unde electomagnetice de diverse proveniente s.a.m.d. Oare servesc ele la disimularea efectelor unor actiuni constiente si bine planificate?!
La acest capitol al asa-numitei suprapopulari a planetei, dar si la cel al instaurarii unei noi ordini mondiale, merita sa notam pregatirile de razboi ale SUA care si-au masat in Mediterana o mare parte a flotei de razboi, pe fondul razmeritelor din lumea araba, dar si in Pacificul de sud-est. Avand in vedere ca retragerea din Afganistan a fost deja anuntata si are acum un termen précis, ne putem astepta ca evenimentele din Orientul Mijlociu sa se precipite, urmand dezvoltari din cele mai putin anticipate, dar bine coordonate spre regionalizarea planetei, cu scopul de a se accelera scaderea numarului populatiei (exista si un monument al noii ordini mondiale ridicat in statul Georgia, SUA pe care, intre directive, este stipulat ca numarul la care trebuie sa ajunga populatia mondiala este de 500 de milioane de oameni!) spre usurarea impunerii unui singur guvern mondial, cu o singura religie si un sistem de control al individului dincolo de orice imaginatie.
Slabirea dolarului, incertitudinea privind evolutia monedei euro, intarirea artificiala a yuan-ului chinezesc, constituie jaloane spre concluzia ca ne vom confrunta si cu o criza economica majora, cu acoperire mondiala, din care nu se va mai putea iesi decat pe cale violenta (sa fie oarte Islanda si Grecia experimente la scara mica in acest sens?!), ceea ce va impune crearea si consolidarea unor organisme globale de guvernare si, mai ales, coercitie.
Vremurile sunt din ce in ce mai grele si trebuie sa ne pregatim a le face fata si asta presupune in primul rand solidaritate, credinta si spirit de intrajutorare, calitati pe care noi romanii le avem din prisos. Fac parte din tezaurul national si nimeni nu ni le poate rapi, iar cei care au experimentat diverse aplicatii asupra poporului roman nici nu stiu ca astfel au inceput un razboi, pe care deja l-au pierdut, fiindca ceea ce a rezultat din acel experiment nu se poate extrapola asupra altor natii deoarece acestea nu au rabdarea romanilor, iar rabdarea romanilor se bazeaza pe nadejde, ceea ce ii intareste si nicidecum nu ii slabeste, asa cum au sperat neblesnicii sai dusmani.
Trebuie sa ne folosim din nou credinta si perseverenta cu intelepciune si cu spirit treaz, veghetor, caci de acum numai ele vor mai conta, caci ce este val, ca valul piere, in spuma necurateniei sale.

Cititi si:
ROMANII, POPOR FARA TARA (VII)

Niciun comentariu: