Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

duminică, 13 martie 2011

RATACIREA DIN URMA

Este evident ca omenirea a ajuns intr-un punct critic si vartejurile care se formeaza vor antrena in scurt timp dezlantuirea unui uragan de proportii. Deja putem spune ca "ceva" de mare anvergura pluteste in aer si fiercare dintre noi simte acest lucru, mai mult sau mai putin constientizat. Nu numai ca nebunia umana a atins apogeul, dar si natura incepe sa-si schimbe fata si devine din ce in ce mai amenintatoare la adresa omului si asa debusolat si dezarmat in fata complexitatii fenomenelor cu care se confrunta aproape zilnic.
Prin nebunia umana inteleg folosirea neadecvata sau aventuroasa a celor mai noi cuceriri stiintifice si tehnologice de catre asa-zisele "elite", in goana lor de a-si indeplini planurile marsave de sclavagizare a omenirii, spre a-si satisface pofta nesatioasa si nesanatoasa de putere si avere fara limite. Conform ultimelor dezvaluiri aplicarea planurilor lor s-a accelerat in ultimii 30 de ani si asta se poate usor constata din nivelul standardului de viata care pentru majoritatea tot mai larga a oamneilor a scazut accentuat, in timp ce, printr-o nemiloasa polarizare, dimensiunea si puterea marelui capital a atins cote fara precedent. Este, de altfel, o evolutie previzibila, in consonanta cu planurile nemernice ale acestor "elite", dar si cu calitatea umana a celor ce fac parte din aceasta categorie, niste zombi ce nu au niciun scrupul in a aplica planuri genocidale care sa le aduca puterea mondiala absoluta. In consecinta, lumea a devenit o imagine expresiva a adevaratei fete a ocultei ce se doreste stapana necoditionata a sa.
Ceea ce este interesant, dar si plin de speranta pentru victimele acestora lipsite de aparare, rezida din paralela intre actiunile descreierate ale acestor habauci si evolutia fenomenelor naturale, care incep sa iasa de sub puterea lor de control si datorita faptului ca s-au jucat prea mult de-a Dumnezeu si, in final, au aflat ca puterea lor nu reprezinta nimic raportat la scara universala, iar ceea ce au declansat prin netrebnicia lor are alte dimensiuni si resorturi pe care ei nu le-au luat in seama si acum ziua scadentei se apropie de ei cu pasi repezi.
Panica ce a pus stapanire pe actiunile lor din ultima vreme denota o intelegere a gravitatii situatiei, dar si teama ca nu isi vor putea vedea finalizate planurile lor milenare, fiindca stapanul lor (doar nu credeati ca puterea pe care au acumulat-o se trage numai din bogatiile lor sau din cunostintele ezoterice pe care le venereaza?!) isi va pierde curand puterea asupra acestei lumi si va disparea fara urma, impreuna cu zelosii sai slujitori.
Aceasta este vestea datatoare a sperantei de care aminteam mai sus. Desigur ca nemernicia planurilor acestor forte mai mult sau mai putin ocultate va genera multa suferitna si necazuri omenirii inainte de a se ajunge la finalul biruitor in care bunele oranduieli vor fi repuse in drepturi pentru ca oamenii sa se bucure de adevarata viata daruita lor de catre Dumnezeu, cel care ne-a asigurat ca oricat de disperata ne va aparea situatia, El nu ne va uita si nici nu ne va lasa.
Deocamdata, prin rabdarea noastra, fiii nelegiuirii dau masura pacatului in care se scalda si in care au dorit sa prinda intreaga omenire, infruntand cu nerusinare cuvantul lui Dumnezeu si isi aduna si mai multi carbuni aprinsi asupra capetelor lor.
Am facut aceste referiri tocmai pentru a face apel la credinta romanilor, o credinta milenara care nu a putut fi clintita de cele mai marsave actiuni ale dusmanilor nostri, credinta ce constituie tezaurul nostru national, prin care noi ne aducem roadele asteptate si prin care ne vom si mantui.
Vremurile sunt rele si viclene, din motivele aratate mai sus, dar scutul credintei noastre ne va apara si de aceasta data si vom iesi din nou biruitori, asa cum din multele vitregii ale istoriei, intotdeauna am iesit, in mod miraculos, mereu mai intariti si plini de slava.
Si un indemn din acest tezaur dat noua: “Iar cand vor incepe sa fie acestea, prindeti curaj si ridicati capetele voastre, pentru ca rascumpararea voastra se apropie”.

           DIN PLANURILE OCULTEI MONDIALE DE DECIMARE A POPULATIEI
           ROMANII, POPOR FARA TARA (VI)
           Experimentul ROMANIA
           GANDURI LA CUMPANA ANILOR
           GENOCIDUL ROMANILOR
           ASASINII
           SUBVERSIUNEA IDEOLOGICA
           SALVATI ROMANIA
           CARNAVALUL TRADATORILOR

Niciun comentariu: