Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

vineri, 13 mai 2011

UNDE VOR “ELITELE” SĂ SE AJUNGĂ?

Ȋncă nu s-au stins bine ecourile declaraţiilor lui Obama cum că Bin Laden a fost ucis în Pakistan şi apoi aruncat în mare, procedându-se astfel la un act de justiţie, că au şi început să apară comentarii atribuite organizaţiei Al Qaida, dintre care cel mai îngrijorător este acela că Jihadul va fi mai puternic după moartea lui Bin Laden.

”Americanii l-au ucis pe şeic (…), dar trebuie să ştie că Jihadul va fi mai puternic acum decât în timpul vieţii sale”, a declarat yemenitul al-Wahishi în mesajul dat publicităţii miercuri de centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

“Nu vă imaginaţi că afacerea s-a terminat (…) Ceea ce urmează este încă şi mai rău, ceea ce vă aşteaptă este mai intens şi mai nociv”, a adăugat liderul Al Qaida din Peninsula Arabică (AQPA), adăugând: ”vă veţi muşca degetele şi veţi regreta zilele şeicului (Osama bin Laden – nn)”.

Ce este de reţinut cu prioritate din toate cele menţionate mai sus? Anume că Obama susţine că s-a făcut un act de justiţie, adică a şti unde se află un învinuit, a-l asedia şi a-l ucide fără ca acesta să opună rezistenţă însemnă act de justiţie. Mă întreb: dacă s-ar fi procedat la judecarea lui, oare ce ar fi însemnat?
Rămâne deci de remarcat că asasinatul a devenit un act de justiţie (nici nu mă mai miră o astfel de abordare după parodia procesului prin care a fost lichidat preşedintele ţării noastre, Nicolae Ceauşescu).
Am lăsat deoparte suspiciunea tot mai larg acceptată că evenimentele de la 11.09.2001 au constituit o autoînscenare prin care americanii au deschis calea “războiului împotriva terorismului”, un razboi dus împotriva nimânui anume şi de aceea putând fi purtat oriunde li se năzare celor care l-au lansat, pe tremen nelimitat şi cu mobilizări şi consumuri incontrolabile.
La urma urmei însuşi Bin Laden a fost tot o creaţie artificială cu scopul ca americanii să îşi poată crea o prezenţă militară strategică atât în Orientul Mijlociu, cât şi în Asia, prin care să-şi impună neocolonialismul spoliator de resurse şi bogăţii, dar care nu a funcţionat conform aşteptărilor astfel încât a devenit necesar a se proceda la o supralicitare prin care să se motiveze noi acţiuni violente.
De aici putem concluziona că anunţul uciderii lui Bin Laden şi reacţiile de răspuns ale AQPA pun bazele unei noi supralicitări prin care omenirii i se vor impune noi reguli de comportamnet dictate de o aşa-zisă nevoie imperativă de securitate, dar o securitate asigurată prin forţă, cu o mână de fier (din păcate condusă de un cap de lemn…).
Nici nu ar fi de mirare să vedem materializată o astfel de ipoteză avănd în vedere ca lumea se află înlănţuită de ani buni de zile sub faldurile minciunii, regulile de convieţuire deteriorându-se din acest motiv pe toate planurile, binele devenind rău, iar răul standard de viaţă, transformâdu-se astfel, de exemplu, morala într-un balast în faţa emancipării omului, iar viciile în promotorul drepturilor omului.
Într-un astfel de “bâlci al deşertăciunilor” ne putem aştepta la orice scenariu din partea forţelor oculte aflate în stadiul final de implementare a noii ordini mondiale condusă de un guvern mondial, învestit cu puteri discreţionare, bazate pe un control total asupra individului.
Din acest motiv cred că toate temele lansate de ocultă (cum ar fi cele amintite mai sus şi altele asemănătoare sau cele privitoare la diverse crize şi catastrofe, extratereştri, anul 2012, profeţii redescoperite sau recent confecţionate, Papă, Mehdi,  Casă Regală, Univers, CERN ş.a.m.d.) au scopul de a testa actuala stare de spirit a omenirii, sensibilităţile şi afinităţile acesteia, în funcţie de care vor fi puse in scenă noile piese de teatru cu distribuţii din ce în ce mai numeroase şi cu arii tot mai largi de desfăşurare.
Acum când aproape fiecare om simte / presimte că ceva important pluteşte în aer şi că evenimente globale de mare impact emoţional sunt iminente este bine să ne reamintim ai cui suntem şi care este Calea, Adevărul şi Viaţa…

Citiţi şi: PLANETA MAIMUTELOR
              LUME, TREZESTE-TE!
              LA MANA LUI DUMNEZEU
              RATACIREA DIN URMA
              SUBVERSIUNEA IDEOLOGICA
              ASASINII
              Experimentul ROMANIA
              ROMANII, POPOR FARA TARA (VI)
              NEVOIA DE SOLIDARITATE ACTIVA
              INTRECEREA IN TRADARE
              STAREA DE APATIE
              ROMANII, POPOR FARA TARA (IV)

Niciun comentariu: