Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

duminică, 22 iulie 2012

NU MAI EXISTĂ MORALĂ


Privim năuciţi cum şleahta de hoţi şi asasini trădători a depăşit toate limitele moralei şi se defulează la vedere, nemaiavând nicio reţinere sau jenă.
După ce timp de peste 22 de ani au siluit în feluri chiar inimaginabile poporul român şi ţara, mânjindu-ne cu un jeg respingător şi axfisiindu-ne cu duhori insuportabile, determinându-ne astfel să le dăm tot ceea ce aveam numai spre a ne scăpa sufletele de deşertăciunea urâţeniei lor, ajunşi la apogeul fărădelegii, au început să se sfâşie între ei la vedere, violând chiar şi ceea ce au creat ei înşişi (pornind de la conceptul “tătucului” lor de “democraţie originală”), aşa-zisul stat de drept.
Aşa-zis stat de drept pentru că el nu a creat drepturi decât pentru întreaga şleahtă şi acoliţii ei, dar care şi ele au fost risipite prin ceea la ce se pricep cel mai bine corifeii săi: jaf şi trădare.
Putem spune că România a cunoscut prima marea strâmtorare şi entităţile de factură satanică ce au pus stăpânire pe ea se pregătesc să dea lovitura finală şi să instaureze domnia diavolului prin reprezentanta sa de suflet, masoneria, pe care, cu neruşinare, Năstase a pus-o deja din 2004 în sarcina bugetului de stat (Notă: în 1937 Sfântul Sinod al BOR a afurisit masoneria şi a cerut desfiinţarea acestei organizaţii secrete malefice citiţi aici Studiul asupra francmasoneriei întocmit la acea vreme de I.P.S. Mitropolit Dr. Nicolae al Ardealului si votat de Sfantul Sinod  de la 11 martie 1937).
Tendinţa este universală dar rapiditatea cu care s-a instaurat în ţara noastră este unică. Acum când ei cred că au ajuns la finalul mârşavei lucrări, decimând în mai puţin de 22 de ani un popor profund creştin, supunându-l unor uriaşe şi nesfârşite acţiuni de disoluţie, degradare şi anihilare (echivalente cu un genocid premeditat, cu atât mai infam cu cât s-a petrecut pe timp de pace) se încaieră între ei pentru a-şi rezerva dreptul de a instaura propriul dictator pe tronul noului sclavagism.
Marea rătăcire a venit şi de acum nicio o regulă nu va mai fi aplicabilă taberei din această şleahtă care va prevala cu “legitimitate populară”.
Aţi văzut deja cum se pot muta, desfiinţa / înfiinţa şi modifica instituţii ale aşa-zisului stat de drept numai cu scopul de a se spăla şi apăra diverşi borfaşi de către alţi borfaşi. Aţi văzut cum minciuna circulă nestingherită, emisă şi purtată de guri cu buze zâmbitoare. Aţi văzut cum mass-media face partizanat pe faţă pentru una sau cealaltă dintre cele două tabere, fiind câinele lor de pază. Aţi văzut cum oameni cu pretenţii de specialişti în domeniile profesionale în care activează se dau peste cap spre a-i salva pe borfaşii amintiţi mai înainte. Aţi văzut cum grupuri de influenţă, precum “revoluţionarii”, militarii, poliţiştii şi serviciile secrete se zbat să smulgă cât mai multe privilegii nesimţite şi exclusiviste ş.a.m.d.
În această atmosferă ridicolă şi grotescă poporul se chinuie să supravieţuiască şi nimeni nu-l ia în seamă…poate să şi piară (nimic surprinzător având în vedere politica premeditată de exterminare care s-a dus continuu, mai ales împotriva bătrânilor).
Precum vedeţi nu mai există niciun fel de morală şi de acum mă aştept ca activităţile ilegale să fie protejate la vedere, borfaşii să fie curăţaţi şi transformaţi în valoroase unicate (vă mai aduceţi aminte de guvernul de unicate?!), iar dictatura acestora să încoroneze opera de instaurare a democraţiei originale predate la cheie (cine are urechi de auzit, să audă).
În rest ţara se topeşte văzând cu ochii (şi nu de căldură), limbricii referendumului se scaldă în necurăţenia lor, oamenii obişnuiţi se prăpădesc pe capete (prietenii ştiu de ce!), iar luminiţa de la capătul ultimului tunel în care am fost târâţi deja se vede, numai că ea este lumina locomotivei.
Să trăiţi şi mai bine!

Niciun comentariu: