Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

joi, 13 octombrie 2011

ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI

Gerald Celente, un celebru specialist american in prognoze de trenduri sociale si economice, profera inca de anul trecut ca, in cursul acestui an, vom asista la o generalizare a revoltelor incepute in Iran si transferate apoi in Spania.

Mai mult, Celente a prognosticat ca anul 2011 va fi anul “Jos cu ei”, prognoza ce pana acum se dovedeste corecta avand in vedere evenimentele din Grecia si “primavara araba”, prelungita pana in toamna.

El a mai sustinut ulterior ca toate aceste revolte au, in general, trasaturi comune si ca se vor extinde in vara lui 2011 in toata Europa, iar pana la iarna ar putea deveni globale.

Pentru cei familiarizati cu modelul conspirativ, nu este de loc surprinzator ca exista anumite voci care par a avea harul de a prezice evenimente viitoare ce vor afecta semnificativ omenirea, deoarece aceste voci nu au alta menire decat pe aceea de a pregati omenirea si a o face vulnerabila in fata manipularilor la care va fi supusa.

Oricum nu cred ca mai exista cineva care sa nu fi auzit de Noua Ordine Mondiala si de Guvernul Mondial pe care aceasta urmeaza sa il instaureze. Bineinteles ca toata aceasta actiune este dirijata de asa-zisele “elite” si ea va fi disimulata spre a aprea ca singura solutie in fata dificultatilor tot mai numeroase si mai variate cu care se va confrunta intreaga omenire.

Ceea ce nu se cunoaste de catre majoritatea oamenilor este insa esenta ideologiei acestor “elite”, care este una diabolica, avandu-si radacinile in venerarea lui lucifer, considerat zeul suprem al adevarului si care le-a transmis direct mesaje si i-a “iluminat” pe mentorii moderni ai miscarii.

Un istoric al acestei seculare miscari, al obiectivelor si instrumentelor pe care aceasta le foloseste este redat intr-un articol anterior, un lung periplu prin lumea oculta, care merita insa a fi citit in intregime spre a capata o imagine cat mai cuprinzatoare asupra conspiratiei ascunse ce pregateste lovirea marsava a omenirii in ceea ce are ea mai valoros: morala si traditiile de sorginte crestina, spre a o transforma in masa (atati cat vor mai ramane) sclavagizata si indobitocita a inchinatorilor lui lucifer!

 

O IPOTEZA TULBURATOARE DAR FOARTE PLAUZIBILA

 

Un comentariu:

liviu spunea...

Oameni buni un om inteligent si suficient de educat este foarte greu de manipulat.DE aceea fac un apel la toti care pot face ceva bun in domeniul invatamintului sa faca tot ce le sta in putere spre a aseza invatamintul rominesc pe baze sanatoase.Ajunge cu absolventi(nu toti)agramati si inculti care nu au citit o carte in viata lor.
Sa primeasca diplome de absolvire doar ce care merita,cei care si-au insusit un bagaj de cunostinte care sa nu faca de rusine diploma obtinuta.Exabenul de bacalaureat din 2011 a fost elocvent si cred ca ridicarea stachetei pretentiilor examinatorilor este de bun augur pentru viitorul tarii.Cu toate criticile care li s-au adus eu ii felicit sincer pe cei din ministerul invatamintului pentru pasul facut E un inceput desigur dar daca este continuat cu tenacitate putam spera la un viitor mai bun.Prostii nu au dus si nu vor duce niciodata o tara sau o familie spre mai bine;incel mai fericit caz au batut pasul pe loc.Sa dam cezarului ce e al cezarului!