Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

miercuri, 5 octombrie 2011

VÂNAREA BĂTRÂNILOR – o politică deconspirată a ocultei mondiale

Intr-o vreme se tot difuzau pe micile ecrane unele filme odioase prin subiectul propus: transformarea unor oameni in tinte umane vanate de grupuri de scelerati care nu isi mai puteau satisface poftele sanguine decat prin organizraea unor astfel de partide de vanatoare, in care omul inlocuia animalul salbatic pentru ca vanarea acestuia din urma nu le mai aducea niciun fel de satisfactie, indiferent cat de mare ar fi fost macelul provocat.
Asistam astfel la scene oribile care depaseau cu mult imaginatia unui mare pictor, Goya, care, prin comparatie, ne propunea scene “cuminti’ ale unei lumi demonizate, in vestitele sale “Capricii”, din care face parte si renumita sa gravura-avertisment intitulata “Somnul ratiunii naste monstri”.
De la astfel de “cumintenii” imaginare s-a ajuns insa ca in zilele noastre realitatea sa inceapa sa bata acea hidosenie presupusa a lumii intunecate si sa o transforme in mod de viata, nemaicenzurandu-se nicio pornire oricat de imorala, vicioasa sau denaturata ar putea fi aceasta.
Va vine sa credeti sau nu, dar marea finanta a inceput sa practice deja un fel de pariu pe longevitatea batranilor, "pariind" pur si simplu pe speranta de viata a acestora, intr-un joc pervers adresat asa zisilor investitori.
Nu numai ca ideea in sine este degradanta si ea arata halul de descompunere in care au ajuns auto-proclamatele "elite" stapane ale finantei mondiale, dar ea pur si simplu demasca, fara a mai fi nevoie de alte probe, marsavele planuri clocite de acestea de a decima populatia globului, incepand cu batranii (care au devenit cei mai vulnerabili), dar nelimitandu-se numai la aceasta. Iar cinismul este pe masura naturii acestor minti bolnave care isi spun ca daca tot ii omoara, sa faca si niste bani in plus.
Dincolo de orice alte comentarii va prezint mai jos un articol ceva mai vechi aparut pe Bloombiz.ro, la final propunandu-va si alte articole pe teme apropiate:

Pensionarii, noua tinta a marilor banci
17 Mai 2011

Goldman Sachs, Deutsche Bank si JP Morgan Chase vor sa ajute investitorii sa parieze pe moartea pensionarilor, prin vanzarea unor obligatiuni garantate prin asigurarile facute de fondurile de pensii fata de riscul ca clientii lor sa traiasca mai mult decat s-au asteptat, relateaza Bloomberg.

Fondurile de pensii, cu active de peste 23.000 de miliarde de dolari, cumpara asigurari pentru riscul ca membrii lor sa traiasca peste asteptari.
Bancile vor sa castige comisioane prin crearea unor obligatiuni si alte instrumente financiare garantate prin aceste asigurari, pe care sa le vanda investitorilor.
Partea grea este gasirea cumparatorilor interesati sa astepte si 20 de ani pentru profita de astfel de plasamente.


"Bancile cauta tot mai mult sa ofere solutii derivate", a declarat Nardeep Sangha, director general la Abbey Life Assurance, divizie din Londra a Deutsche Bank care ajuta fondurile de pensii sa administreze riscul legat de longevitatea clientilor.
Provocarea este de a face atractiva maturitatea lunga a riscurilor pentru investitori, inclusiv pentru fonduri suverane de investitii si fonduri private de investitii, a adaugat Sangha.
Pe masura ce asiguratorii ajung la limita in privinta asigurarilor pentru fondurile de pensii, companii precum JP Morgan si Prudential au format anul trecut un grup de tranzactionare pentru a infiinta si standardiza o piata secundara pentru asa-numitele riscuri de longevitate.
De asemenea, sunt infiintati indici care masoara ratele de mortalitate si instrumente financiare prin care fondurile de pensii sa plateasca prime fixe investitorilor, in schimbul acoperirii riscului neindeplinirii prognozelor.
Swiss Reinsurance, al doilea mare reasigurator la nivel mondial, a vandut in decembrie primele obligatiuni de longevitate, in ceea ce a numit "un caz test" de vanzare a riscurilor pe pietele de capital.
Goldman Sachs, cu sediul in New York, si Deutsche Bank, din Frankfurt, au infiintat companii de asigurari care se angajeaza sa plateasca pensii, daca beneficiarii traiesc peste o anumita varsta. In schimb, aceste companii primesc o parte din activele planului de pensie.

Articole similare:
Aceste banci, precum si Morgan Stanley, Credit Suisse Group si UBS cauta solutii sa vanda instrumente financiare garantate prin astfel de asigurari investitorilor.
"In ultima instanta, capacitatea de reasigurare a riscurilor de longevitate se va termina, iata de ce este imperativ ca piata sa se dezvolte. Canalul evident este cel al pietelor de capital", a aratat Sangha.
Progresele realizate de medicina si stilul de viata mai sanatos au facut mai dificila estimarea duratei de viata de catre fondurile de pensii.
Speranta de viata din Marea Britanie, de exemplu, creste anual cu una-trei luni, potrivit companiei de asigurari Aegon.
Fiecare an care se adauga la speranta de viata creste necesarul de fonduri pentru pensii cu 4%, potrivit unui raport publicat in martie de Aegon.

                INFOMETAREA SI EXTERMINAREA BATRANILOR
                FITI LINISTITI, "ELITELE" VEGHEAZA!
                UNDE VOR “ELITELE” SĂ SE AJUNGĂ?
                PLANETA MAIMUTELOR
                Experimentul ROMANIA

Niciun comentariu: